همسر سرکرده سابق گروه تروریستی داعش، بهانه استمرار پروپاگاندای ضد اسلام
(last modified Sat, 24 Feb 2024 04:13:33 GMT )
اسفند ۰۵, ۱۴۰۲ ۰۷:۴۳ Asia/Tehran
  • همسر سابق رهبر تروریستی داعش، بهانه استمرار پروپاگاندای ضد اسلامی
    همسر سابق رهبر تروریستی داعش، بهانه استمرار پروپاگاندای ضد اسلامی

دین اسلام در عین تاکید بر انضباط و حدود اجتماعی دین رحمت و عطوفت است و اعمال داعش هیچ سنخیتی ندارد؛ این جریان تكفیری با خلق اسلام جعلی سعی در تحریف اذهان عمومی و بدبین كردن مردم جهان به اسلام حقیقی داشت.

«معاذ الکساسبه» خلبان جنگنده اردنی که هواپیمایش سال ۲۰۱۴ در حوالی شهر «رقه» سوریه سقوط کرد و خودش اسیر داعش شد، چند وقت بعد بازیگر نقش اصلی یک فیلم تکان‌دهنده بود که دنیا را با واقعیت سیاهی به نام «داعش» آشناتر کرد. فیلمی که نشان می‌داد خلبان اردنی در قفسی زندانی شده و زنده زنده به آتش کشیده می‌شود.

معاذ الکساسبه» خلبان جنگنده اردنی»

«اسما محمد» همسر سرکرده سابق داعش که زن میانسالی است، در گفت‌وگو با خبرنگار سعودی صورتش را پوشانده و سرش را طوری پایین انداخته که چیز زیادی از صورتش پیدا نباشد.

اسما محمد کسی است که خودش در مصاحبه می‌گوید سال‌ها تعصبات خشک شوهرش اجازه نمی‌داده پایش را از خانه بیرون بگذارد یا حتی بداند دقیقاً کجای شهر زندگی می‌کنند. این سر پایین انداختن و چهره پوشیدن را باید گذاشت پای بیست سال همسر ابوبکر البغدادی بودن.

او با صدای لرزان می‌گوید خودش هم از اعدام وحشیانه خلبان اردنی شوکه شده بود. می‌گوید: «عذاب با آتش فقط مخصوص خدای آتش است اما…»

البغدادی یا هر کس دیگری که این حکم را صادر کرده خوب بلد بوده با الفاظ احکام اسلامی بازی کند. جای «زجرکش کردن» کلمه «قصاص» را بگذارد و مصداق جرمی هم برای شیوه اجرای حکمش پیدا کند تا مردمی هم که زیر پرچم سیاهش جمع شده‌اند، احسنت بگویند و به عدالت خلیفه‌شان شهادت بدهند.

اسماً محمد، یک جای دیگر از گفت‌وگو با خبرنگار سعودی، باز هم بغض می‌کند و کلماتش را می‌خورد. آن‌جا که حرف از پسرش می‌شود. پسری که تحت تأثیر تفکرات پدر، عملیات انتحاری انجام داد و خودش و چند نفر دیگر از خانواده البغدادی را منفجر کرد تا جماعتی که به دنبال‌شان آمده بودند را ترور کند.

عملیات انتحاری و ترور همیشه مشخصه اصلی گروه‌های تروریستی-تکفیری بوده است؛ گروه‌هایی که اکثراً پرچمی شبیه به اسلام بلند می‌کنند و پشت لفاظی‌های شبه‌اسلامی پنهان می‌شوند. با دو کلمه «انتحاری» و «ترور» آن قدر آشنا هستیم که توضیحی بیش از این نمی‌خواهد: «کشتن ناغافل کسی در میدانی غیر از میدان جنگ…»

گفت‌وگوی همسر ابوبکر البغدادی فقط یکی از نمونه‌های کج‌نمایی اسلام و بهره‌گیری شخصی و هدف‌مند از دین را مرور کرد.

در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که متن صریح کتاب‌های تاریخ، سیره زندگی و رفتار فردی و اجتماعی پیامبر اسلام (ص) را به دقت نقل کرده‌اند و باز ابوبکر البغدادی‌هایی سر و کله‌شان پیدا می‌شود که ادعای دین و سنت پیامبر کنند و عده‌ای دورشان حلقه بزنند.

خشونت طلب جلوه دادن مسلمانان در جای جای جهان از توطئه هایی است كه سلطه گران در سال های اخیر به شیوه های مختلف برای تضعیف اسلام دنبال كرده اند و نمونه بارز آن فعالیت های گروه تروریستی داعش با ظاهر اسلامی است.

اسلام در رفتارهای فردی و اجتماعی نیز خشونت را جایز ندانسته و مسلمانان را به رعایت اخلاق خانواده، سفارش همسایگان، احترام به حقوق اقلیت های مذهبی، حفظ كرامت انسان و انسانیت و پرهیز از هر گونه خشونت در روابط اجتماعی دعوت است؛ همان ارزش هایی كه به سادگی توسط داعشیان دین گریز در عراق و سوریه پایمال شد.

دین اسلام در عین تاکید بر انضباط و حدود اجتماعی  دین رحمت و عطوفت است و اعمال داعش هیچ سنخیتی ندارد؛ این جریان تكفیری با خلق اسلام جعلی سعی در تحریف اذهان عمومی و بدبین كردن مردم جهان به اسلام حقیقی داشت.

اعضا گروهك تكفیری - تروریستی داعش بدون تردید مسلمان نبودند زیرا مسلمانان حقیقی دست به قتل عام زنان و كودكان و غارت زندگی مردم نمی زنند. آنچنانکه قرآن کشتن یک بی گناه را همچون کشتن تمامی انسانها عنوان می کند.

پيامبر اسلام می فرمایند: «هر كس خوش اخلاق‏تر، نرم‏خوتر، به خويشانش نيكوكارتر، نسبت به برادران ‏ اش دوست ‏دار تر، بر حق شكيباتر، خشم را فرو خورنده ‏تر و با گذشت ‏تر و در خرسندى و خشم با انصاف ‏تر باشد، به من شبیه تر است.»

اگر اینکه پیامبر اسلام گفته، اسلام است پس داعش با آن ظهور ناگهانی و رفتارهای هالیوودی و حمایتهای اطلاعاتی و تجهیزاتی قطعا فریبی در مقیاس جهانی علیه رشد روز افزون این دین استعمارستیز است.

.این تفنگ‌ها توسط شرکت «اف ان» که مقر آن در کلمبیا است، تولید می شود 

داعش چه گروهی است؟ حامیان داعش چه کسانی هستند؟ تفاوت اسلام واقعی و اسلام داعشی چیست؟ سیره زندگانی پیامبر اسلام چگونه بود؟