دروغهای هفتگانه رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه
پارس تودی- رژیم صهیونیستی در ماه های اخیر با دروغپراکنی سعی در ایجاد دستاوردهای خیالی و توجیه وحشیگری اش در غزه داشته، اما تاکنون بارها رسوا شده است.
در این مطلب به دروغ های هفتگانه رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه می پردازیم.
1- ناقض آتشبس چه کسی بود؟
دروغ نخست صهیونیست ها این بود که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" با اجرای عملیات طوفان الاقصی، آتش بس در باریکه غزه را نقض کرده است.
ارتش رژیم صهیونیستی در حالی این دروغ را مطرح کرد که پیش از عملیات هفتم اکتبر حماس، بارها غزه را هدف قرار داده و همچنین بیش از 230 فلسطینی را در کرانه باختری رود اردن به شهادت رسانده بود؛ در واقع این اسرائیل بود که آتش بس را پیش از عملیات طوفان الاقصی نقض کرد.
2- آزادی اسرای اسرائیلی؛ اولویت دروغین!
دروغ دوم این بود که اولویت ارتش اسرائیل آزادسازی اسرا در باریکه غزه است.
بر اساس اعلام «مهدی حسن» مجری آمریکایی، واقعیت این است که این مساله برای اسرائیلی ها اولویت ندارد و تعداد زیادی از اسرای اسرائیلی در غزه از سوی نیروهای ارتش اسرائیل در جریان بمباران، تیراندازی ها و منفجر کردن منازل کشته شده اند.
3- سر بریدن نوزادان؛ قاتل کودکان کیست؟
دروغ سوم اسرائیل، سربریدن 40 نوزاد از سوی نیروهای حماس بود.
دروغی که حتی خبرنگار شبکه آمریکایی "سی سی ان" به خاطر انتشار آن مجبور به عذرخواهی شد.
اسرائیل در سطح وسیعی این دروغ را ترویج کرد اما مدرکی در این باره ارائه نکرد، بعدها مشخص شد که این ادعا به کلی دروغ بوده است.
"سارا سیدنر" خبرنگار سی ان ان درخصوص این دروغ بزرگ در شبکه اجتماعی ایکس نوشت، اسرائیل اعلام کرده، نمیتواند ادعای دفتر نتانیاهو مبنی بر قطع کردن سر نوزادان را تایید کند، من در مورد حرفهایم باید بیشتر دقت کنم و از این بابت معذرت می خواهم.
4- چهارمین دروغ؛ مرکز فرماندهی حماس در بیمارستان الشفا
اسرائیلی ها پس از انتقادات گسترده بین المللی به دلیل حملات گسترده این رژیم به بیمارستان ها؛ دروغی جدید با هدف توجیح این جنایتشان مطرح کردند و آن وجود مراکز فرماندهی حماس در مراکز درمانی از جمله بیمارستان الشفا بود.
دروغی که توسط آژانس های بین المللی برملا شد.
صهیونیست ها زمانی که به بیمارستان الشفا حمله کردند و به زیرزمین رسیدند، آژانس های بین المللی فاش کردند که هیچ مرکز فرماندهی و کنترل نیروهای حماس در این بیمارستان وجود نداشته است.
ایهود باراک، نخستوزیر پیشین اسرائیل هم در مصاحبه با سی ان ان اذعان کرد این ادعا دروغی بیش نبوده است.
5- پنجمین دروغ؛ عدم اعتماد به آمارهای وزارت بهداشت فلسطین
سخنگوی ارتش اسرائیل پس از انتقادات گسترده بین المللی به دلیل تعداد بالای شهدا و مجروحان حملات اسرائیل به غزه، ادعا کرد، نمی توان به آمارهای وزارت بهداشت فلسطین اعتماد کرد اما روزنامه نگاران و تحلیلگران اسرائیلی منبع موثقی غیر از وزارت بهداشت فلسطین در غزه پیدا نکردند و معروف ترین روزنامه های عبری این منبع را مورد توجه قرار می دهند.
بر اساس آخرین گزارشها در حملات رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون افزون بر 31 هزار فلسطینی شهید و بیش از 72 هزار نفر نیز مجروح شدهاند.
6- دروغ ششم؛ عدم وقوع قحطی در غزه
دروغ ششم، ادعای اسرائیل مبنی بر عدم وقوع قحطی در غزه است.
ادعایی که بارها از سوی سازمان های بین المللی رد شده است.
«جیمز الدر»، سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد «یونیسف» اخیرا با ابراز نگرانی نسبت به وقوع فاجعه انسانی در غزه تصریح کرد، کلمهای مناسب برای توصیف فجایع غزه وجود ندارند.
«مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه هم چندی پیش اعلام کرد، نیم میلیون نفر از ساکنان غزه در آستانه قحطی قرار گرفتهاند.
هفتمین دروغ؛ حماس، دلیل کشته شدن فلسطینی ها
دروغ هفتم تل آویو این است که ساکنان غزه به دلیل رای دادن به حماس کشته می شوند! این در حالی است که آخرین انتخابات در غزه حدود 20 سال پیش برگزار شد. بسیاری از شهدا حتی در آن زمان متولد هم نشده بودند.
رژیم اسرائیل از 7 اکتبر 2023 با حمایت همهجانبه کشورهای غربی، کشتار گستردهای را در باریکه غزه و کرانه باختری رود اردن ضد مردم بیدفاع و مظلوم فلسطین به راه انداخته است.
شاکله رژیم اسرائیل از 1917 با طراحی استعمار بریتانیا و از طریق مهاجرت دادن یهودیان کشورهای مختلف به سرزمین فلسطینیان ایجاد و در سال 1948 موجودیت آن اعلام شد. از آن زمان طرحهای کشتار جمعی مختلفی برای نسل کشی فلسطینیان و تصاحب تمام سرزمینشان انجام شده است.
این مطلب برگرفته از یادداشتی در خبرگزاری مهر است.
عبارات کلیدی: ایستادگی غزه، شکست اسرائیل، عملیات طوفان الاقصی، نسل کشی فلسطینیان، دروغ پراکنی اسرائیل