خرداد ۱۶, ۱۴۰۳ ۱۰:۰۷ Asia/Tehran
  • ایران هراسی با تکنیک دروغ بزرگ را از سی ان ان و فریدا گیتس بیاموزیم!
    ایران هراسی با تکنیک دروغ بزرگ را از سی ان ان و فریدا گیتس بیاموزیم!

پارس تودی- فریدا گیتس Frida Ghitis مقاله نویس آمریکایی در یادداشتی به سبک پروپاگاندای همیشه آمریکایی به ماجرای شهادت رئیس جمهور محبوب ایرانی، دکتر رئیسی پرداخته و آنگونه که صاحب کارش از او خواسته دروغ‌های آمریکایی با هدف ترویج ایران هراسی را در لابلای کلماتش قرار داده است.

البته خواننده آگاه می‌داند که ایران هراسی از سوی رسانه‌های آمریکا کاملا طبیعی است. ایران جدی‌ترین دشمن سلطه‌جویی و جنگ افروزی آمریکا و اسرائیل بویژه در غرب آسیاست‌.

گیتس در همان آغاز کلام، جمهوری اسلامی را حکومتی دانسته که جامعه ایران را با بی‌رحمی روزافزون کنترل می کند و دکتر رئیسی پس از سقوط بالگردش توسط جامعه ایرانی مورد توهین قرار گرفته‌ است.

برای این بخش باید از عبارت بی‌حیایی و نابینایی آمریکایی استفاده کرد.

کافی است به حجم تحریم‌های آمریکا علیه ایران در طول همین 45 سال پس از سقوط رژیم سلطنتی پهلوی حاکم بر ایران که همسو با آمریکا بود نگاه کنید، تحریم‌هایی که در جهان سابقه ندارد.

به جنگی 8 ساله که آمریکا با حمایت از صدام عراقی علیه ایران راه انداخت. به نظر شما کشوری زیر چنین فشارهایی بدون حمایت مردمش می تواند سرپا باشد.

حتی کافی است به فیلم‌های عزاداری سراسر ایران در عزای فقدان شهید سلیمانی سردار سپاه پاسداران و دکتر رئیسی نگاه بیاندازیم تا بفهمیم مردم چه علاقه‌ای به این اشخاص محبوب داشتند.

تصویری از تشییع میلیونی پیکر مطهر شید سلیمانی
تصویری از مراسم تشییع پیکر رئیس جمهور شهید ایران در مشهد

 

یا حتی به فیلم‌های استقبال از رهبر انقلاب اسلامی ایران در استان‌های مختلف.

تصویری از استقبال مردم شیراز از امام خامنه‌ای

 

در واقع تکنیک فریدا گیتس دروغ بزرگ و تکرار دروغ برای باورپذیری است.

گیتس حتی احتمال نمی دهد که خواننده یادداشتش در اینترنت جستجو کند و می‌گوید ایرانی ها در فضای مجازی خوشحال از درگذشت رئیسی بودند. این دروغ حیرت انگیز در حالی است که در ایران دو هشتگ «شهیدجمهور» و «خادم‌الرضا»  به عنوان القاب دکتر رئیسی و پس از درگذشت او ترند فضای ایران شد.

تصویری از استقبال مردم تبریز از شهید رئیسی (18خرداد 1402) 

 

گیتس پس از استفاده از تکنیک دروغ بزرگ به سراغ خیالبافی می‌رود و می گوید بزودی جنگ قدرت در ایران آغاز می شود و جنگ شدید داخلی به راه می افتد. این را یک آرزوی آمریکایی عنوان کنید که بعد از وقوع انقلاب اسلامی ایران چندباری اراده کردند در ایران جنگ تجزیه طلبی و فرقه‌ای راه بیاندازند که هیچ اتفاقی جدی نیفتاد.

علت هم عدم شناخت آنها از جامعه مسلمان ایران بود. جامعه با سابقه تمدنی بالا که در عین تضارب آرا بسیار زیاد بسیار در امور ملی همدل هستند.

تصویری از  مراسم جشن عید سعید غدیر خم با عنوان «مهمونی 10 کیلومتری غدیر» در تهران سال 1402

 

این آرزو شبیه به آرزوی نتانیاهوست. گویی، گیتس بیچاره به سفارش نتانیاهو این جملات را در یادداشت خود آورده است.

او در مطلب خود البته به رژیم اسرائیل نیز اشاره کرده و به نحوی از آن گذر کرده که انگار فلسطینی‌ها به فلسطین مهاجرت کرده‌اند و سرزمین را از این یهودیان مهاجر از اروپا و دیگر جاهای جهان گرفته اند.

او معتقد است حماس فلسطین نیست. این البته ذات یک تربیت شده در خانواده استعمارگران را نشان می‌دهد که قائلند ملت‌های غیرغربی حق داشتن نیروی دفاعی و نیروی مقاومت علیه استعمارگران و تجاوزکاران را نباید داشته باشند.

آنچنان‌که درباره ژاپن، کره، ویتنام، عراق، لیبی و ...خواهان این امر بوده‌اند.

او به ایران تهمت زده که در جنگ اوکراین حضور دارد. ادعایی که ایران کاملا رد کرده و غرب به سرکردگی آمریکا هیچ سندی برای آن ارائه نداده است و تنها به حضور تکنولوژی پهپادی ایران اشاره می‌کند.

این نویسنده و روزنامه نویس ظاهرا حرفه‌ای خیلی سریع از تکثر دیدگاه در میان سیاسیون ایران گذر می‌کند تا خواننده متوجه این ویژگی مهم و جذاب و دموکراتیک در سیاست ایرانی نشود.

کافی است در زمینه اجازه ظهور دیدگاه‌های سیاسی متضاد و متنوع در ایران  به گرایش روسای جمهور این چند دهه در ایران نگاه کنیم:آقای رفسنجانی یک رئیس جمهور توسعه گرا از 1368تا1376، آقای خاتمی یک رئیس جمهور اصلاح طلب و بشدت متمایل به تعامل با غرب 1376تا1384، دکتر احمدی‌نژاد یک رئیس جمهور اصولگرا 1384تا1392، دکتر روحانی یک رئیس جمهور برآمده از ائتلاف اصلاح‌طلبان و متمایل به تعامل با غرب 1392تا1400، دکتر رئیسی یک رئیس جمهور نزدیک به اصولگرایان و معتقد به توازن در روابط با شرق و غرب 1400تا1403.

خانم گیتس همانگونه که پروپاگاندای اسرائیل علیه ایران در رسانه ها حرف می زند، رئیسی را کسی می داند که در ابتدای انقلاب ایران، حکم قتل شماری از شورشیان را داده است. او در اینجا سه دروغ بزرگ می گوید:

یک، اینکه برخورد نهاد قضایی ایران با تروریست‌های مسلح در ابتدای انقلاب که نزدیک به 17 هزار شهروند ایرانی را در مجموع ترور کردند و عمده آنها زن و کودک بودند را به پای رئیسی می نویسد.

دو، نمی گوید که آنها با مردم ایران چه کردند.

سه، اینکه نمی گوید اکثر آنها اعدام نشدند و پس از توبه، عفو شده و آزاد شدند.

فریدا گیتس که خوشحالاست از اینکه مخاطب سی ان ان اهل پژوهش نیست و هرچه به او بگویند را احتمالا می پذیرد بدون ارائه سند تهمت‌های خود را ادامه می دهد و می گوید که دائم در ایران اعتراض است و دائم سرکوب.

به نظر می آید او بیشتر درباره آمریکا و اسرائیل و فرانسه سخن می گوید تا ایران.

جالب اینکه سند او این است که ایالات متحده  رئیسی را  به دلیل نقشش در "سرکوب داخلی و خارجی" تحریم کرد. همان ایالات متحده که حامی نتانیاهو است و به اعتراف ترامپ پدیدآورنده داعش. همان آمریکایی که بیش از یک میلیون نفر را در عراق کشت. همان آمریکایی که سردار ایرانی مبارزه کننده با داعش یعنی سلیمانی را ترور کرد. آمریکای قاتل مردم ویتنام، ژاپن و کامبوج و کوزوو، لیبی، سوریه و ...دروغ انتهایی او دروغ درباره آشوب وحشیانه اما با شعار زیبای «زن زندگی آزادی» است.

یک آشوب با حمایت اسرائیل که قصدش ایجاد گسست قومی و جنگ شهری در ایران بود. آشوبی که ایران و نهادهای امنیتی آن را یک جنگ پیچیده ترکیبی توصیف کردند و بیشترین میزان سلاح قاچاق در تاریخ جمهوری اسلامی از دست آشوبگران در آن دوره و در کف خیابان کشف شد.

عبارات کلیدی: پروپاگاندای آمریکایی، آمریکا و ایران، آمریکا و اسرائیل، جنگ‌‌های آمریکا در خاورمیانه، شهید رئیسی کیست؟

X/MMA

کلیدواژه