آقای سازمان ملل! گوش کن!
(last modified Sun, 11 Aug 2024 07:32:00 GMT )
مرداد ۲۱, ۱۴۰۳ ۱۱:۰۲ Asia/Tehran
  • آقای سازمان ملل! گوش کن!
    آقای سازمان ملل! گوش کن!

پارس‌ تودی- اقدام به ترور رهبر حزب رسمی یک کشور در طی سفری رسمی به کشور دیگر توسط یک نیروی ثالث با توجه به ماده ۸ مکرر اساسنامه دیوان بین الملل کیفری، یک جنایت بین المللی است.

یادداشت پیش‌رو که به پارس‌تودی ارسال شده، نامه‌ای سرگشاده و انتقادی است که پیرو ترور «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس و محافظش در ایران توسط رژیم صهیونیستی، نگاشته شده است. این نامه سرگشاده به نقد ضعف رفتاری و غفلت سازمان ملل در این زمینه می‌پردازد:

 مگر بر اساس طرح مسئولیت بین المللی دولت‌ها که در سال ۲۰۰۱ به تصویب کمیسیون حقوق بین الملل سازمان ملل رسید، شما در مقابل اقدامات تروریستی مسئولیت ندارید؟! مگر نه اینکه جامعه بین المللی قطعنامه‌ها و معاهدات ضدتروریسم در مورد ابعاد مختلف تروریسم بین الملل را تصویب کرده است؟! که یکی از مهم‌ترین موارد در این زمینه «کنوانسیون بین المللی مقابله با بمب گذاری تروریستی» است که ۱۶۴ کشور آن را امضا کرده‌اند.

براساس بند ۲ این کنوانسیون هرکسی، به هر طریقی اقدام به وارد کردن، جای‌گذاری و منفجر کردن مواد منفجره در یک محل عمومی، ساختمان دولتی و ایستگاه‌های سیستم حمل ونقل عمومی کند که منجر به تخریب، زخمی شدن یا مرگ کسی شود، مرتکب عمل تروریستی شده است.

آقای سازمان ملل!

اقدام به ترور رهبر حزب رسمی یک کشور در طی سفری رسمی به کشور دیگر توسط یک نیروی ثالث با توجه به ماده ۸ مکرر اساسنامه دیوان بین الملل کیفری، یک جنایت بین المللی است. ترور یک مقام سیاسی فلسطینی تعدی به حاکمیت فلسطین و با توجه به ماده ای که به آن اشاره شد و نیز قطعنامه ۳۳۱۴ مجمع عمومی ملل متحد مصداق جنایت و تجاوز و یک جنایت بین‌المللی است.

آقای سازمان ملل!

اقدام رژیم صهیونیستی نقض آشکار اصول متعدد منشور ملل متحد است. در ماده ۲ منشور ملل متحد، موضوع احترام به تمامیت ارضی و استقلال سیاسی و حاکمیت کشورها مطرح شده است. رژیم غاصب اسرائیل یک مقام سیاسی و رهبر یک حزب یعنی حماس را در کشور دیگری ترور کرد. امری که نقض کشور میزبان شخصیت ترور شده (ایران) محسوب می‌شود. باید در خاطر داشت که حمله مسلحانه به مسئولین و دولتمردان، اعم از نظامی و غیرنظامی، حمله به حاکمیت آن کشور تلقی می‌شود.

آقای سازمان ملل!

اسماعیل هنیه به عنوان یک سیاستمدار و رهبر حزب قانونی فلسطین با پاسپورت دیپلماتیک وارد ایران شده بود و همه می‌دانیم که اشخاص و اموال دولت‌‌ها در خاک دولت‌های دیگر مصونیت دارند. بنابراین این عملیات تروریستی ضمن نقض اصول مصونیت دولت‌‌هاو ارکان آن، حمله به حاکمیت کشور دیگر هم محسوب می‌شود. در بند هفتم این ماده نیز به موضوع عدم مداخله در امور داخلی کشورها توجه شده است. رژیم غاصب در این اقدام در امور داخلی ایران مداخله کرده و این اقدام بدون اطلاع رضایت و مجوز دولت ایران بوده است.

آقای سازمان ملل!

 عمل این باند جنایتکار یعنی اسرائیل غاصب مصداق بارز تروریسم بین المللی است. این رژیم، خشونت علیه مقامات رسمی را به صورت غیرقانونی و برای ایجاد وحشت به کار می‌برد. این عمل عنصر اساسی تروریسم بین المللی است که منتهی به قتل اسماعیل هنیه و محافظ او شده است. برای این اقدام جنایتکارانه اسرائيل مسئولیت بین المللی و فردی مفروض است.

آقای سازمان ملل!

این رژیم فهرست بلند بالایی از جرایم بین المللی را از کشتار و تجاوز و ترور در کارنامه دارد و در مناطق تحت اشغال، هر روز مرتکب فجیع ترین اقدامات ضد انسانی می‌شود و همچنان از حمایت نظام سلطه و نهادهای بین المللی برخوردار است. در واقع ما در دنیا با رژیمی طرف هستیم که به هیچ یک از حقوق بین الملل پایبند نیست. شورای امنیت سازمان ملل هم که خود را متکفل حفظ صلح و امنیت بین المللی می‌داند، از مقابله با رژیم صهیونیستی ناتوان است. باید آشکارا اعلام کرد که رژیم صهیونیستی بخشی از قدرت و حاکمیت ایالات متحده را تشکیل می‌دهد.

آقای سازمان ملل!

حق انتقام سخت برای ایران و برای مردم منطقه و مردم آزادیخواه جهان محفوظ است.

عبارات کلیدی: سازمان ملل، قدرت سازمان ملل، ترور اسماعیل هنیه، اسماعل هنیه در ایران

X/MMA