آلمان: به دلیل ظلم نازیها به یهودیان مجبوریم برای اسرائیل سلاح بفرستیم
پارستودی- بر اساس آمار رسمی وزارت خارجه آلمان، این کشور در سه ماه گذشته حدود 94 میلیون یورو (معادل 101.5 میلیون دلار) تجهیزات نظامی به اسرائیل صادر کرده است.
بهرغم نگرانیهای بینالمللی درباره احتمال نسلکشی در غزه، دولت آلمان طی سه ماه گذشتشه بیش از 101.5 میلیون دلار تجهیزات نظامی به اسرائیل صادر کرده است. به گزارش پارستودی، این اطلاعات که روز پنجشنبه منتشر شد، نشان میدهد که دولت آلمان با تصویب صادرات تسلیحات به اسرائیل سیاست خود را در این زمینه گسترش داده است.
بر اساس آمار رسمی وزارت خارجه آلمان، این کشور در سه ماه گذشته حدود 94 میلیون یورو (معادل 101.5 میلیون دلار) تجهیزات نظامی به اسرائیل صادر کرده است. این ارقام در پاسخ به پرسشی از سوی حزب چپگرای "بوندنیس ساهرا واگنکنشت" (BSW) منتشر شد. این میزان تقریبا دو برابر رقمی است که هفته گذشته توسط وزارت امور اقتصادی آلمان به کمیته اقتصادی پارلمان این کشور گزارش شده بود.
واکنش نمایندگان و منتقدان داخلی
نماینده حزب BSW، سیویم داگدلن، این اقدام دولت آلمان را «غیرمسئولانه» توصیف کرد و خواستار توقف صادرات سلاح به اسرائیل شد. او در گفتوگو با رسانههای محلی تاکید کرد: «با ارسال تسلیحات به اسرائیل، دولت ائتلافی آلمان به جای درنظر گرفتن خواست اکثریت مردم برای تحریم تسلیحاتی، به جنایات جنگی در غزه و لبنان دامن میزند.»
دولت آلمان اخیرا و پس از دریافت تضمینهایی از تلآویو مبنی بر رعایت قوانین بینالمللی در استفاده از تسلیحات آلمانی، فروش تجهیزات نظامی به اسرائیل را از سر گرفته است. پیشتر در ماه مارس، آلمان به دنبال پروندهای که نیکاراگوئه علیه برلین در دیوان بینالمللی دادگستری (ICJ) به اتهام کمک به «نسلکشی» در غزه مطرح کرد، عرضه سلاح به اسرائیل را متوقف کرده بود.
دفاع وزیر خارجه آلمان از این سیاست
«آنالنا بربوک»، وزیر خارجه آلمان، از سیاست دولت خود در این زمینه دفاع کرد و گفت که تمام صادرات تسلیحات به اسرائیل پس از بررسی دقیق و مطابق با قوانین بینالمللی صورت میگیرد. او در یک کنفرانس خبری در پاریس تاکید کرد: «ما هر مورد را بهطور دقیق بررسی کردهایم و همچنان به این روند ادامه خواهیم داد. قوانین خاصی برای صادرات نظامی به طرفهای ثالث وجود دارد که شامل اسرائیل نیز میشود.»
آلمان از دیرباز یکی از متحدان کلیدی اسرائیل بوده است و اولاف شولتز، صدراعظم آلمان، بارها بر مسئولیت ویژه آلمان در قبال امنیت رژیم اسرائیل به دلیل گذشته نازی تاکید کرده است. اما منتقدان بر این باورند که حمایت بیچون و چرای آلمان از دولت بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، اعتبار بینالمللی برلین را به خطر انداخته و باعث انزوای بیشتر آن در صحنه جهانی شده است.
از آغاز حملات نظامی اسرائیل علیه باریکه غزه از اکتبر 2023، بیش از 43 هزار فلسطینی به شهادت رسیدهاند و بیش از صد هزار نفر نیز زخمی شدهاند که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند. اسرائیل در حال حاضر به اتهام نسلکشی در غزه با پروندهای در دیوان بینالمللی دادگستری مواجه است، جایی که میلیونها فلسطینی همچنان در شرایط دشواری همچون کمبود غذا، دارو و دیگر نیازهای اساسی به سر میبرند.
عبارات کلیدی: آلمان و اسرائیل، جنایات اسرائیل، جنگ غزه، صادرات تسلیحات به اسرائیل
X/MMA