• Raisi: Në vend u kthyen 3506 relika që i përkasin periudhës së Akamenidit

    Raisi: Në vend u kthyen 3506 relika që i përkasin periudhës së Akamenidit

    Shtator 22, 2023 08:21

    Presidenti i Republikës Islamike të Iranit tha: 3506 pllaka dhe relika historike që lidhen me periudhën e Akamenidit, të cilat përfshijnë një koleksion të vlefshëm të trashëgimisë kulturore dhe qytetëruese të vendit, u dorëzuan nga Amerika.