ناخشنودی مردم افغانستان از قطع پخش اف ام رادیو دری
(last modified Wed, 10 Jun 2020 09:23:58 GMT )
جوزا 21, 1399 13:53 Asia/Kabul
  • ناخشنودی مردم افغانستان از قطع پخش اف ام رادیو دری
    ناخشنودی مردم افغانستان از قطع پخش اف ام رادیو دری

پس از قطع صدای رادیو دری متعلق به جمهوری اسلامی ایران در افغانستان بر روی موج اف‌ام، مخاطبان این رسانه شنیداری، خواستار از سرگیری پخش برنامه‌های آن شدند.

به گزارش خبرنگار رادیو دری،«آصف شینواری» خبرنگار رادیو دری در جنوب افغانستان  گفت: «از روز گذشته تا همین الان مردم تماس می‌گیرند که چرا این رادیو قطع شده؟ آنها به من می‌گویند نمی‌توانند به اخبار دیگر رسانه‌ها اعتماد کنند. مردم سالهاست که با رادیو دری ارتباط خوبی برقرار کرده‌اند. نباید این صدا قطع شود.

وفا یکی دیگر از خبرنگاران رادیو دری در هرات است که حدود 14 سالی می‌شود در این رسانه مشغول به‌کار می‌باشد. او به ما می‌گوید: «تب و تاب کرونا الان در افغانستان بالاست. مردم بیشتر در خانه هستند. آنها رادیو دری را دوست دارند. این رادیو با فرهنگ، سنت و دین مردم افغانستان سازگار است. حتی اقوام خود من پیام می‌دهند که دوست دارند زودتر صدا دوباره برقرار شود. آنها می‌گویند رادیو دری رسانه سالمی است.»

سید مجتبی تقدسی یکی از خبرنگاران این رسانه در کابل نیز به ما گفت: از دیروز تا همین لحظه بازخوردهای فراوانی را داشتیم که می‌خواهند زودتر رادیو برنامه‌های خود را از سر بگیرد. مردم افغانستان این رسانه را دوست دارند. برخی از آنها به من می‌گویند رادیو دری بدون غرض اخبار پخش می‌کند و مانند رسانه‌هایی مانند «بی‌بی‌سی» و «رادیو آزادی» جهت‌دار نیست.

دیگر خبرنگاران در نقاط مختلف افغانستان هم در این باره نظرات مشابهی دارند. همه آنها بر این موضوع تاکید دارند که دلیل محبوبیت رادیو دری در افغانستان، سالم بودن و قابل اعتماد بودن رسانه‌های جمهوری اسلامی ایران است.

یکی از خبرنگاران رادیو دری در شرق افغانستان می‌گوید: «رادیوهای بیگانه متاسفانه مثل قارچ در حال پرورش در افغانستان هستند. آنها با سنت‌ها و دین و باورهای مذهبی مردم این کشور در تضادند. رسانه‌هایی مثل «بی‌بی‌سی» به بنیان خانواده آسیب مهلکتی می‌زنند. خیلی از خانواده‌های افغان حتی به فرزندان خود اجازه نمی‌دهند از این رسانه‌ها استفاده کنند.»

رادیو دری همراه با مردم افغانستان از جهاد تا پیروزی و از اشغال تا استقلال 40 سال حضور مستمر داشته است و صدای همدلی و همزبانی دو ملت با ریشه های فرهنگی و اعتقادی مشترک است.