همدردی مهاجران افغانستانی ساکن مشهد با خانواده شهدای حادثه کابل
ظهر امروز شماری از مهاجران افغانستانی ساکن در مشهد با حضور در مقابل کنسولگری جمهوری اسلامی افغانستان خشم و انزجار خود را از حمله به مدرسه سیدالشهدای شهر کابل اعلام کردند.
به گزارش رادیو دری به نقل از شهرآرا، در این تجمع که به همت طلاب و روحانیون افغانستان مقیم مشهد برگزار شد، اقشار زیادی از جمعیت مهاجران افغانستانی حضور داشتند.
آیت ا... سید حسین هاشمی ارزگانی از چهرههای علمی و فرهنگی مهاجران افغانستانی در مشهد در این مراسم اظهارداشت: حادثه اخیر کابل از نظر مجامع داخلی و بینالمللی محکوم است، هم فقه شیعه و هم اهل سنت این کار را تقبیح میکنند و از نظر این دو مذهب چنین اقدامی نابخشودنی است.
این استاد حوزه خطاب به دولت افغانستان از آنها خواست که عاملان این حادثه را شناسایی و به سزای اعمالشان برساند.
وی؛ محل، زمان و شهدای حادثه اخیر کابل را مهم دانست و ادامه داد: دولت باید در این باره پاسخگو باشد و از منافع مردم افغانستان دفاع کند. ما محافظان خوبی از خون شهدا نبودهایم.
هاشمی ارزگانی با بیان اینکه مشکل اصلی افغانستان تکیه بر بیگانگان است گفت: ما مردم افغانستان در زمان تجاوز شوروی نشان دادیم که میتوانیم دشمن را از خاک خود بیرون کنیم. حضور ناتو در افغانستان باعث شد که مردم خلع سلاح شوند، این اقدام آنها باعث شد که مردم به سوی طالبان دست دراز کنند در حالی که این گروه جایی در میان مردم نداشته و ندارد.
این استاد حوزه تصریح کرد: امروز زمان آن فرا رسیده است که دست در دست هم بدهیم تا در برابر تروریزم بایستیم، اگر قرار است صلح کنیم، یک صلح با عزت باشد. امروز همه ما دغدار هستیم و از چشمان ما خون میچکد، همه ما امروز اولیای دم شهدای دانشگاه کابل، مدرسه سیدالشهدا و سایر حوادث افغانستان هستیم.
در پایان این مراسم جابر انصار سرکنسول جمهوری اسلامی افغانستان در مشهد با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب درباره حادثه تروریستی حمله به مدرسه سیدالشهدا گفت: من وظیفه خود میدانم که از مقامات جمهوری اسلامی ایران به خاطر پیامهایشان برای حمله کابل قدردانی میکنم.
وی ادامه داد: ما در ۲۰ سال گذشته با مشکلات زیادی توانستیم دستاوردهایی داشته باشیم، امروز هم در کنار جمهوریت ایستاده ایم و به استعمار داخلی اجازه نمیدهیم که آنها را ندیده بگیرند.
شماری از مهاجران افغانستانی حاضر در این مراسم نسبت به سیاستهای دولت افغانستان اعتراض کردند و از سرکنسول کشورشان خواستند که صدای آنها را به کابل برساند.