بها دادن به جوانان؛ خواست فارغ التحصیلان دانشگاهها از مسؤولان
در جشن فراغت شماری از محصلین اداره تخنیکی و مسلکی از مسؤولین خواسته شد که از استعدادهای جوانان استفاده شود تا قشر تحصیلکرده و با مهارت مجبور به ترک کشور نشوند.
به گزارش ذبیح الله قریشی خبرنگار رادیو دری، امروز یکشنبه یک هزار و ۲۵۰ محصل از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی طی محفلی در کابل سند فراغت حاصل نمود.
در این مراسم مولوی فضل الرحمن فاضل معاون مالی و اداری تخنیکی و مسلکی به اهمیت علم و دانش و مهارت اشاره نموده گفت: آموزش، بنیادهای یک جامعه را می سازد و شما مکلف هستید که کشورتان را بسازید و ساختن وطن از طریق آموزش های تخنیکی و مسلکی ممکن است.
مولوی فاضل افزود: شما در برابر آینده ملتتان مکلف به خدمت رسانی هستید چرا که شما سرمایه ملی هستید و با صداقت باید کار کنید و تخنیک و مسلکی را که آموخته اید برای دیگر هموطنان برسانید.
همچنان محمد قاضی زاده یکتن از فارغان از این اداره، جوانان را سرمایه مادی و معنوی افغانستان خوانده تاکید کرد در استخراج معادن و منابع باید در صدر جدول قرار داشته و نیاز به دیگران نداشته باشیم.
قاضی زاده گفت: ما تئوری و تطبیق آن را در عمل آموخته ایم و خواست ما از بزرگان ما این است که از این استعدادها در داخل کشور استفاده نموده اجازه ندهند که سرمایه های کشور که جوانان هستند کشور را ترک کنند.
حدود چهار دهه است که افغانستان نسل تحصیلکرده خود را از دست می دهد و هنوز این روند ادامه دارد.
مردم افغانستان خواهان مساعد نمودن زمینه آموزش و کار برای تمام فرزندان کشور هستند تا دیگر مجبور نشوند وطن خود را ترک کنند.
بیکاری و موج مهاجرت جوانان؛ زخمی که طالبان باید برای آن مرهم بجوید
استخدام فارغ التحصیلان دانشگاه پلی تخنیک کابل در پروژه های معدنکاری