کرامت انسانی و حقوق بشر، مبنای تصمیمات و سیاستهای ایران
دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: کرامت انسانی و حقوق بشر، مبنا و معیار همه تصمیمها، سیاستها و اقدامهای جمهوری اسلامی ایران در عرصههای ملی، منطقهای و بینالمللی است.
چهارمین اجلاس بینالمللی اتحادیه آمبودزمانهای اوراسیا امروز (چهارشنبه) از طریق ویدئو کنفرانس با حضور عالیترین مقامات آمبودزمانی و حقوق بشری 9 کشور جهان، شامل ایران، روسیه، مغلوستان، ارمنستان، تاجیکستان، قزاقستان، ازبکستان و صربستان به میزبانی روسیه برگزار شد.
«علی باقری کنی» دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ایران در این اجلاس تصریح کرد: تمام راهبردها از جمله راهبردهای امنیت ملی جمهوری اسلامی بر اساس شاخصهای حقوق بشری تنظیم میشود.
باقری کنی با بیان اینکه مردم جهان، 75 سال پس از جنگ جهانی دوم کماکان از وجود و شیوع ویروس خودبرتربینی، نژادپرستی و فزونخواهی قدرتطلبان در رنج هستند، افزود: این ویروس با زیر پاگذاشتن "حق" و قربانی کردن "عدالت"، هیچ شأن و جایگاهی برای "کرامت انسانی" و "حقوق بشر" قائل نیست.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ایران "راهبرد مقاومت" را کارآمدترین گزینه برای مقابله با شیوع ویروس جنگطلبی یکجانبهگرایان قدرتطلب دانست و خاطرنشان کرد: همین راهبرد بود که رژیم متجاوز صهیونیستی را مجبور کرد، دست از گسترش اِشغالگری باز دارد و رژیم جنگطلب آمریکا را نیز مجبور به خروج از عراق کرد.
باقری کنی با اشاره به مخالفت آمریکا و چند کشور اروپایی با "راهبرد مقاومت" تصریح کرد: این راهبرد موجب ریشهکنی جنگ و از بین رفتن نقشه و برنامهی آنها برای زیادهطلبی و فزونخواهی میشود و به همین دلیل تلاش میکنند تا " مقاومت" را "تروریسم" جلوه دهند.
دبیر ستاد حقوق بشر ایران در این اجلاس اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران از هرگونه تبادل تجربیات و دستاوردهای حقوق بشری استقبال میکند.