معاون نمایندگی ایران: آمریکا به تعهدات بین المللی خود عمل کند
سفیر و معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل تحریم های یکجانبه آمریکا را مانع صلح جهانی و رفاه دانست و خواستار توقف اقدامات یکجانبه و قهرآمیز آمریکا و عمل به تعهدات بین المللی شد.
به گزارش رادیودری به نقل از ایرنا، زهرا ارشادی در نشست روز چهارشنبه این سازمان با عنوان ضرورت پایان دادن به تحریم اقتصادی، تجاری و مالی اعمال شده آمریکا علیه کوبا افزود: تحریم های یک جانبه و قهرآمیز آمریکا تأثیرات نامطلوبی در ارتقا صلح منطقه ای و بین المللی دارد و مانع اساسی ایجاد صلح جهانی، رفاه و نظام عدلانه بین المللی است که پیش شرط حیاتی برای توسعه پایدار هستند.
ارشادی اظهار داشت: برای سالهای متمادی مجمع عمومی با رای قاطع خود به نفع قطعنامه هایی که خواستار لغو تحریم های ایالات متحده آمریکا علیه کوبا است، حمایت قاطع و همبستگی خود را با دولت و مردم کوبا ابراز کرده است اما آمریکا طی شش دهه گذشته تحریم های اقتصادی، تجاری و مالی خود را که مغایر با قوانین بین المللی و تعهدات مندرج در منشور سازمان ملل متحد بوده، اعمال کرده است.
دیپلمات جمهوری اسلامی ایران افزود: چنین اقداماتی هدفی جز تحمیل سختی و رنج بر مردم کوبا، به ویژه زنان و کودکان ندارد و همه ما از پیامدهای مضر و گسترده تحریم نه تنها در بخشهای مالی، بانکی، بازرگانی، سرمایه گذاری و گردشگری اقتصاد کوبا بلکه در زمینه های بهداشت، تغذیه، کیفیت آب، آموزش و فرهنگ آگاه هستیم.
ارشادی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران تحریم های غیرقانونی آمریکا را در چهار دهه اخیر تجربه کرده است، اظهار داشت؛ این تحریم ها حتی واردات دارو و تجهیزات پزشکی را نیز هدف گرفته و آمریکا حتی اقدامات یک جانبه ای را علیه سایر کشورها برای اجرای تعهدات خود براساس قطعنامه های شورای امنیت در نظر گرفته است.
دیپلمات جمهوری اسلامی ایران افزود: حتی در زمانی که همه ملت ها تلاش خود را برای غلبه بر چالش های ناشی از همه گیری بیماری کووید ۱۹ که هنوز هم بسیاری از مناطق جهان را آزار می دهد، بسیج می کنند، همه این اقدامات قهری به شدت مانع تلاش ها برای مبارزه با این بیماری شده است.
ارشادی تاکید کرد، آمریکا باید بلافاصله و به طور کامل به تعهدات بین المللی خود عمل کند و اعمال تمام اقدامات یکجانبه قهرآمیز را متوقف کند.
به گزارش ایرنا، اعضای سازمان ملل متحد در نشست روز چهارشنبه خود قطعنامه ای را با اکثریت آرا تصویب کردند که در آن از آمریکا خواستند به تحریم های خود علیه کوبا پایان دهد اما آمریکا و رژیم صهیونیستی با این طرح مخالفت کردند.