وزارت امور خارجه ایران اقدام ضدایرانی دولت آلبانی را قویا محکوم کرد
(last modified Thu, 08 Sep 2022 02:58:59 GMT )
سنبله 17, 1401 07:28 Asia/Kabul
  • وزارت امور خارجه ایران اقدام ضدایرانی دولت آلبانی را قویا محکوم کرد
    وزارت امور خارجه ایران اقدام ضدایرانی دولت آلبانی را قویا محکوم کرد

وزارت امور خارجه ایران با مردود شمردن ادعاهای بی‌اساس مطرح‌شده از سوی دولت آلبانی علیه جمهوری اسلامی ایران، تصمیم این کشور به قطع روابط سیاسی با تهران را بر اساس چنین ادعاهای بی پایه، اقدامی نسنجیده و فاقد دوراندیشی در روابط بین‌المللی دانست.

به گزارش رادیو دری، وزارت امور خارجه ایران روز چهارشنبه در واکنش به اقدام ضدایرانی دولت آلبانی، با اشاره به مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در زمینه فضای سایبری در مجامع چندجانبه و بین‌المللی در راستای تدوین ضوابط و قاعده مند کردن این حوزه تأکید شده است، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای هدف حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی خود، هرگونه استفاده از فضای سایبری به عنوان ابزاری برای حمله به زیرساخت‌های حیاتی سایر کشورها را مردود و محکوم می‌شمارد.

در بیانیه وزارت امور خارجه ایران با رد ادعاهای اثبات نشده علیه جمهوری اسلامی ایران تأکید شده است، نوع اقدام و نقش‌آفرینی طرف‌های ثالث در ساخته و پرداخته کردن این ادعاها علیه جمهوری اسلامی ایران، نشانگر اعمال نفوذ کشورهای حامی تروریسم و فتنه‌آفرین در این زمینه می باشد.

در این بیانیه با اشاره به تحرکات رسانه‌ای و سیاسی سازمان‌یافته بلافاصله پس از اعلام تصمیم دولت آلبانی تاکید شده است، صدور فوری بیانیه دولت آمریکا و همچنین استقبال رسانه‌های صهیونیستی از این تصمیم، از وجود برنامه‌ای از پیش طراحی‌شده برای فضاسازی سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران حکایت دارد.

در بیانیه وزارت امور خارجه ایران همچنین با اشاره به میزبانی دولت آلبانی از یک فرقه تروریستی نشان دار، از اثرپذیری تیرانا از طرف‌های ثالث و تصمیم نابجا و نامناسب اتخاذشده از سوی دولت آلبانی ابراز تأسف شده است.

آلبانی در حالی که مدت‌هاست به پایگاه گروهک تروریستی منافقین مبدل شده، پیشتر نیز اقدام به اخراج دو دیپلمات ایرانی از جمله «غلامحسین محمدنیا» سفیر ایران با اتهام واهی به خطر انداختن امنیت این کشور کرده بود.

از آن زمان به بعد، سفارت ایران در آلبانی در سطح کاردار اداره می‌شد.

دولت آمریکا در سال 2013 آلبانی را مجاب کرد اعضای گروهک تروریستی منافقین را به عنوان پناهنده بپذیرد. 

بیش از دو هزار نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین پس از برچیده شدن اردوگاه‌شان در عراق، به آلبانی منتقل شده و در این کشور مستقر هستند.

این گروهک تروریستی هر ساله نشست‌هایی را با گروهی از هواداران اجاره‌ای خود و با حضور برخی مقامات آمریکایی برگزار می‌کند. 

میزبان منافقین روابط دیپلماتیک با ایران را قطع کرد

آلبانی هدف حملات گسترده سایبری قرار گرفت