برگزاری جشنواره غذای ملل در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)
دومین جشنواره غذای ملل با حضور زبان آموزان و دانشجویان خارجی در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد.
به گزارش رادیو دری، در این جشنواره تیم های دانشجویی از کشورهای لبنان، عراق، افغانستان، پاکستان، یمن و سوریه حضور داشتند و به تهیه و طبخ غذاهای فرنگی و بومی پرداختند.
جشنواره غذای ملل متحد دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) با هدف معرفی فرهنگ غذایی ملل مختلف برگزار شد.
به گفته «علی قاسم زاده» رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، برگزاری برنامههای فرهنگی از اولویت های این دانشگاه به شمار می رود چرا که در تقویت روحیه و انسجام میان دانشجویان از نقش مهمی برخوردار است.
رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با بیان اینکه چنین رخدادهایی پیام صلح دوستی بین ملتها و اقوام مختلف را مخابره می کنند، افزود: در کنار جشنواره غذای ملل بستر و فرصتی برای آشنایی بیشتر و بهتر دانشجویان با فرهنگ و آداب و رسوم سایر ملل فراهم می شود.
هم اکنون نزدیک به ۶۰۰ دانشجوی خارجی از ۱۸ کشور دنیا در دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) در دو بخش زبان آموزی و دانشجویی مشغول تحصیل هستند.