ایران قاطعانه قطعنامه ضدایرانی حقوق بشری کانادا را رد میکند
-
ایران قاطعانه قطعنامه ضدایرانی حقوق بشری کانادا را رد میکند
با تصویب قطعنامه ضدایرانی کانادا، ایران از سیاست خارجی این کشور بدلیل استفاده گزینشی از حقوق بشر انتقاد کرد.
به گزارش رادیو دری، زهرا ارشادی سفیر و معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نشست تصویب قطعنامه ضدحقوق بشری کانادا علیه ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران، قطعنامه ناعادلانه و سیاسی درباره وضعیت حقوق بشر که ماهیت گزینشی، جانبدارانه و ریاکارانه است را رد میکند.
ارشادی با اشاره به اینکه سال گذشته، نماینده پیشین کانادا بهسختی توانست ناامیدی خود را زمانی که نماینده ایران در سازمان ملل، موارد نقض حقوق بشر در کانادا و متحدانش را مطرح کرد، پنهان کند، افزود: حامیان این قطعنامه، یعنی کانادا، آمریکا، بریتانیا و آلمان، بیشرمانه از جنایات وحشیانه رژیم غاصب و کودککش اسرائیل حمایت میکنند.
سفیر و معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد با بیان اینکه آمریکا هرگونه قطعنامه ای که هدف آن توقف کشتارها و ایجاد آتشبس فوری و دائمی در غزه باشد، وتو میکند، افزود: آمریکا و آلمان، دو تأمینکننده اصلی تسلیحات به رژیم صهیونیستی، در این جنایت جنگی شریک هستند. انگلیس نیز با حمایت از سیاستهای آمریکا، هر جنایتی را که این رژیم مرتکب میشود بهعنوان «حق مشروع دفاع از خود» توجیه میکند. کانادا هم با اعزام نیروهای نظامی برای تقویت رژیم صهیونیستی، در نسلکشی جاری در غزه شریک است.
ارشادی با انتقاد از سیاست غیرمنطقی کانادا و آلمان درباره کشتار زنان و کودکان، سوزاندن وحشتناک کودکان در برابر چشمان مادرانشان و با بیان اینکه آیا این همه جنایات برای کانادا و آلمان کافی نبود تا به شورای حقوق بشر یا کمیته سوم مراجعه کند و از همه کشورها بخواهد قطعنامهای علیه افراطگرایان صهیونیست تصویب کنند؟ گفت: البته که نه! این انتظاری واقعاً حیرتانگیز از کشوری است که خود در کشورش نسلکشی کودکان بومی را مرتکب شده است.
سفیر و معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد همچنین با اشاره به سرکوب وحشیانه صدها دانشجو، استاد و کارکنان دانشگاه که بهدلیل ابراز همبستگی با غزه مورد ضرب و شتم قرار گرفته و خودسرانه بازداشت شدهاند، دورویی حیرتآور در قلب شعارهای «آزادی بیان» و «آزادی تجمع» را آشکار میکند، تصریح کرد: این امر نشان میدهد که دموکراسیهای بهاصطلاح حامی حقوق بشر فقط زمانی از این حقوق حمایت میکنند که مطابق با منافع سیاسی آنها باشد. هیچ حد و مرزی برای دورویی، استانداردهای دوگانه و استفاده گزینشی از حقوق بشر در سیاست خارجی کانادا و متحدانش وجود ندارد.
ارشادی، با اشاره به سکوت کانادا در قبال حملات تروریستی صورت گرفته در ایران که منجر به شهادت شمار زیادی از هموطنان ایرانی شد، گفت: واکنش کانادا به کشتار زنان و کودکان بیگناه ایرانی توسط داعش در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز، و دو انفجار تروریستی در کرمان نزدیکی محل دفن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، در کرمان چه بود؟ مطلقاً سکوتی کرکننده! همچنین انتخابات ریاست جمهوری ایران بهطور مسالمتآمیز در ایران و کشورهای دیگر برگزار شد؛ کانادا تنها کشوری بود که برگزاری انتخابات را ممنوع کرد.
سفیر و معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به تعهد خود به ترویج و حفاظت از حقوق بشر پایبند است و به همکاری سازنده و تعامل با سازوکارهای حقوق بشری سازمان ملل و همچنین دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل ادامه خواهد داد.
خطیب زاده: قطعنامه حقوق بشری دولت کانادا تکرار ادعاهای بیاساس است