جلوگیری از تعریق مفرط با پد دارویی جدید
سازمان غذا و داروی آمریکا به تازگی اولین دارویی را که به شکل یک پد با غیرفعال کردن غدد عرق، مانع از تعریق بیش از حد زیر بغل میشود، تایید کرده است.
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) اولین دارویی را که به طور خاص به مبارزه با تعریق بیش از حد زیر بغل میرود، تایید کرده است. "کیوبرکسزا"(Qbrexza) میتواند به کاهش تاثیرات منفی تعریق مفرط زیر بغل در زندگی افراد مبتلا کمک کند.
سازمان غذا و داروی آمریکا در روز 29 ژوئن، تاییدیه اولین دارو را که برای کاهش عرق کردن بیش از اندازه ساخته شده است را صادر کرد. این دارو داخل یک پارچه است که به شکلی ساخته شده است که روزانه یک بار روی پوست زیر بغل کشیده شود تا مانع فعالیت غدد عرق شود.
براساس بیانیه تولیدکننده این دارو موسوم به "درمیرا"(Dermira)، این تایید بر اساس نتایج دو آزمایش بالینی صورت گرفته است که در آن اثر و ایمنی دارو در بیماران مبتلا به تعریق مفرط زیر بغل بررسی شد.
در یک مطالعه، 53 درصد از بیماران گزارش دادند که این دارو، میزان تعرق بدنشان را به نصف کاهش داده است.
"تام ویگانس"، رئیس و مدیر اجرایی "درمیرا" گفت: از همان ابتدا، هدف ما توسعه رویکردی بود که فراتر از پوشاندن عرق بیش از حد زیر بغل افراد باشد و به جای آن به دنبال راه حلی بودیم که کلا جلوی عرق کردن بدن در آن ناحیه را بگیریم.
برخی از عوارض جانبی احتمالی این دارو شامل خشک شدن دهان و بینی، گلودرد، سردرد، خشک شدن پوست و چشم، حبس ادرار و یبوست هستند و همچنین در صورت تماس با چشم، ممکن است دچار تاری دید و انبساط قرنیه شود.
تاکنون هیچ چیزی در مورد میزان دقیق مصرف دارو گفته نشده است، اما تا اکتبر 2018 با تجویز پزشک قابل دسترس است.
تقریبا 15 میلیون آمریکایی دچار تعرق مفرط زیر بغل هستند که مردان و زنان زیادی از این وضعیت مرتبط با تعرق، رنج میبرند.
با وجود اینکه تعریق، نیاز تنظیم دمای بدن است، اما بر بسیاری از جنبههای زندگی افراد مبتلا تاثیر میگذارد و مطالعات حتی نشان دادهاند که این شرایط اغلب مانع فعالیتهای روزمره طبیعی میشود و حتی ممکن است باعث آسیبهای شغلی، عاطفی، اجتماعی، روحی و جسمی شود.
تاکنون علت دقیق ابتلا به این شرایط مشخص نیست، اما درمانهای رایجی که توصیه متخصصین پوست است، شامل تجویز پد ضد عرق، تزریق بوتاکس، روشهایی که از امواج مایکروویو یا تکنولوژی لیزر استفاده میکنند و یا حتی جراحیهایی که در آن غدد عرق برداشته میشوند، هست.
در بسیاری موارد، پدهای ضد عرق به عنوان اولین مانع در برابر عرق بیش از حد توصیه میشوند، اما ممکن است برخی نیاز به درمانهای بیشتر و موثرتر داشته باشند.