Pars Today
رئیس جمهوری الجزایر گفت که نیروهای مسلح کشورش برای کمک نظامی به غزه در صورت باز شدن مرز مصر به روی این کشور آماده اند.
در ۱۷ اکتبر ۱۹۶۱، پلیس فرانسه تظاهرات اتباع الجزایری را در پاریس که خواهان استقلال کشورشان بودند، به طرز وحشیانهای سرکوب کرد و اجساد آنها را به رودخانه سن انداخت.
در پی تداوم نسل کشی وحشیانه رژیم اسرائیل در باریکه غزه، نمایندگان کشورهای مختلف در سازمان ملل متحد ضمن ابراز نگرانی از ادامه این حملات، بر برقراری هرچه سریعتر آتش بس در غزه تاکید کردند.
سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهوری ایران در نشست مطبوعاتی مشترک با عبدالمجید تبون رئیس جمهوری الجزایر گفت: آنچه امروز در غزه میگذرد نسلکشی و جنایت جنگی است و ریشه این جنایت به تاریخ ۷۵ ساله اشغالگری صهیونیستها باز میگردد.
آمریکا بار دیگر قطعنامه پیشنهادی برقراری آتش بس فوری در باریکه غزه را که این بار از سوی الجزایر به نمایندگی از کشورهای گروه عربی در شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه شده بود، با وجود کسب ۱۳ رای مثبت اعضای این شورا، وتو کرد.
مجلس الجزایر با رأی ۱۰۰ درصدی به رییسجمهوری این کشور اجازه داد تا در صورت لزوم برای دفاع از مردم بیگناه فلسطین با رژیم صهیونیستی وارد جنگ شود.
رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت روابط ایران و الجزایر میتواند در عرصههای مختلف از جمله در زمینههای تجاری و اقتصادی گسترش یابد.
رئیس جمهوری ایران شامگاه جمعه در گفتگوی تلفنی با همتای الجزایریاش، مخالفت فعال با توهین به ساحت قرآن مجید در برخی کشورهای غربی و تجاوزگری رژیم صهیونیستی را وظیفه همه آحاد امت اسلامی دانست.
اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین پس از سال ها قطعی روابط دوجانبه با هم دیدار کردند.
رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار با رئیس جمهوری الجزایر تاکید کرد : با توجه به عزم و اراده سران دو کشور، مناسبات تهران و الجزیره میتواند در عرصههای دوجانبه، منطقهای و بینالمللی بیش از پیش گسترش یابد.