Pars Today
پرورش زنبور و تولید عسل در تخار طی چند سال اخیر رشد چشمگیری داشته اما نبود بازار و سیستم پروسس، زنبورداران این ولایت را با مشکل روبهرو ساخته است.
در برخی از مواقع این امکان وجود دارد که به دلیل صرف یک وعده غذایی تند، سرماخوردگی یا رفلاکس اسید معده، احساس سوزش در گلو به وجود آید و این حس ایجاد شود که یک جهنم کوچک در گلویمان جا خوش کرده است.
با ادامه افزایش عفونتهای مقاوم به آنتیبیوتیک، متخصصان در جستوجوی داروهای ضدمیکروبی جایگزین، به خواص درمانی طبیعی عسل پرداختهاند.
تولید کنندگان عسل در کندز از نبود بازار فروش ابراز نگرانی میکنند.
عسل تخار در رده بندی آزمایشهای طبی بینالمللی جایگاه نخست را کسب کرد.
این روزها که کرونا جان تازه ای گرفته و بسیاری از خانواده ها با آن دست و پنجه نرم میکنند، میتوانید علاوه بر درمان دارویی، به استفاده از چند دمنوش معجزه گر پناه ببرید تا روند درمانتان آسان و کوتاه تر شود.
عسل مایع شیرینی است که توسط زنبورهای عسل با استفاده از شهد گیاهان گلدار تهیه میشود. حدود 320 نوع مختلف عسل وجود دارد که از نظر رنگ، بو و طعم متفاوت هستند.
در تولید عسل در ولایت ننگرهار افزایش بعمل آمده است.
زنجبیل یکی از محبوبترین ادویهها برای پیشگیری از بیماریها است، وقتی با عسل و لیمو مخلوط شود، چندین برابر خاصیت پیدا میکند.
رئیس اداره زراعت مالداری و آبیاری ولایت ننگرهار از تولید 550 تن عسل در این ولایت خبر داد.