عربستان، منشاء و حامی تروریسم از القاعده تا داعش
عادل الجُبَیر، وزیر امور خارجه عربستان سعودی که کشورش با آموزههای دموکراسی بیگانه است و علاوه بر ترویج تفکر وهابیت، منشاء تروریسم در جهان شناخته میشود، بار دیگر ایران را به زعم خود حامی تروریسم خواند.
الجُبیر که در کشوری تُهی از قانون بشریت، مولفههای دموکراسی، آزادی و مدنیت پرورش یافته است، روز پنجشنبه در مرکز پژوهشی اگمونت، وابسته به وزارت امور خارجه بلژیک، مدعی شد تاریخ ایران دربرگیرنده کشتار و نادیده گرفتن حقوق بین الملل است.
عادل الجُبیر در حالی به زعم خود از کشتار و بیتوجهی به حقوق بین الملل در تاریخ ایران سخن میگوید که تاریخ کشورش، سرشار از لکه سیاه در زمینه دموکراسی، کشتار و جنایت در حق ملتهای منطقه است.
جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری مستقل در عرصه بین المللی و عضو فعال در نهاد و سازمانهای جهانی همواره بر احترام به حقوق بین الملل تاکید داشته و در همین چارچوب و به عنوان کشوری مسوولیت پذیر، در مسیر صلح و امنیت جهانی گام برداشته است.
پیشنهاد دو سال پیش ایران به سازمان ملل مبنی تشکیل "جبهه متحد مبارزه با افراط گرایی و خشونت" و سپس تصویب آن با رای مثبت 190 کشور عضو این سازمان در مجمع عمومی و تبدیل آن به قطعنامه مقابله با افراطگرایی و خشونت، اوج توجه و تعهد ایران به نهادهای بین المللی و تصمیمساز است.
ایران همواره احترام به حقوق بین الملل و سازمانهای بین المللی را با هدف حل مشکلات جامعه بشری، مورد توجه قرار داداه است و هر ساله در همین چارچوب، با حضور موثر در نشستهای سالیانه مجمع عمومی، دیدگاههای خود را برای داشتن جهانی بهتر در سایه همکاری مشترک بیان میکند. احترام به قوانین بین المللی و همکاری جمعی، سیاست اصولی ایران برای حل بحران و چالشهای جهانی است.
ایران با توجه به این اصول و این که خود قربانی تروریسم بوده، نقش فعالی در مبارزه با تروریسم دارد و همواره سازمانهای بین المللی از جمله سازمان ملل و نیز شورای امنیت را به برخورد قاطع با پدیده شوم تروریسم ترغیب کرده است.
ملت و مسوولان ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، هدف تروریستها قرار گرفتند و بیش از 17 هزار شهروند ایرانی در عملیات مختلف تروریستی شهید شدند. عناصر گروهک تروریستی منافقین از جمله عاملان اجرای عملیات تروریستی در ایران بودند که، امروز در سایه چتر حمایتی عربستان سعودی قرار دارند.
همنشینی مسوولان سعودی با منافقین، اوج استیصال آنان است که با هدف رویارویی با ایران، به دنبال استفاده از گروهک ورشکسته تروریستی هستند. عربستان سعودی در حالی ایران را به حمایت از تروریسم متهم میکند که در بین افکار عمومی به عنوان پدر طالبان، القاعده و شریک صهیونیستها شناخته میشود و نقش مستقیم در کشتارها در عراق، سوریه، یمن و حتی فلسطین و لبنان دارد.
همکاری ایران با حزب الله لبنان برای مبارزه با تروریستها در حالی از نگاه عادل الجُبیر به منزله حمایت از تروریسم معنی میشود که عربستان سعودی، در جنگ 33 روزه در سال 2006 در کنار اسرائیل به عنوان مصداق عینی "تروریسم دولتی" در برابر حزب الله ایستاد و نظارهگر کشتار غیرنظامیان در این جنگ بود.
همکاری چند بُعدی عربستان سعودی با رژیم اسرائیل، ظلم آشکار به ملت مظلوم فلسطین و حمایت از قتلعام آنان نیز به دست نظامیان و شهرک نشیان صهیونیست است. همکاری عربستان سعودی با تروریسم داعشی- تکفیری و صهیونیستی، بر کسی پوشیده نیست و هیچ رویکرد منطقی، رژیم سعودی را به عنوان حامی مبارزه با تروریسم نمیشناسد، چون عربستان، خالق گروههای تروریستی با نامهای القاعده، طالبان و امروز داعش و جبهه النصره است.