ضرورت محاکمه مقام های رژیم صهیونیستی بعنوان جنایتکار جنگی
-
ضرورت محاکمه مقام های رژیم صهیونیستی بعنوان جنایتکار جنگی
اعمال وحشیانه رژیم اسراییل نمونههای روشن نسلکشی، جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت و نقض اصول انسانی است که براساس هنجارهای حقوق بین الملل باید مورد تعقیب و محاکمه قضای قرار گیرد .
«مجید تخت روانچی»، نماینده دائم ایران در سازمان ملل ، در نشست شورای امنیت که با موضوع حفاظت از غیرنظامیان در درگیریهای مسلحانه برگزارشد، با اشاره به نمونه هایی از جنایات صهیونیستها درسرزمینهای اشغالی فلسطین گفت: رژیم اسرائیل در حمله اخیر به غزه مرتکب جنایات بینالمللی شده است و مقامات آن باید محاکمه شوند.
نگاه به گذشته نشان می دهد که از همان آغاز اشغال سرزمین فلسطین، تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی شکل گرفت.تروریسم و جنایت در واقع ابزار رژیم صهیونیستی برای حفظ موجودیتی نامشروع است .
در قضایای اخیر غزه نیزهمین جریان در ابعاد وسیعی تکرار شد و به علت انفعال و سکوت در مقابل جنایات اسراییل و همچنین حمایت های آمریکا وبرخی کشورهای اروپایی از رژیم صهیونیستی ، شورای امنیت در انجام وظایف خود شکست خورد و نتوانست حتی یک بیانیه مطبوعاتی هرچند معتدل به تصویب برساند وخواستار توقف حمله به غیرنظامیان در غزه شود.
صهیونیستها درواقع اهداف شان را با ترور پیش برده اند. قتل عام در «دیر یاسین» در 9 آوریل 1948(20 حمل 1327) نمونهی بارزی از تروریسم رژیم صهیونیستی است که طی آن 56 کودک را سربریده و 60 زن را تکه تکه کردند. جنایتکاران صهیونیست در 22 ژوئن 1976(8 سرطان 1355) در جنایتی دیگر به اردوگاه "تلزعتر" حمله کردند و فالانژیستهای وابسته به اسرائیل در جنایتی کم نظیر حمامی از خون راه انداختند. در این حمله 2500 فلسطینی شهید شدند.
در جنایتی دیگر در 15 سپتامبر 1982(22 سنبله 1361) صهیونیست ها در اردوگاههای صبرا و شتیلا ، فلسطینیان را قتل عام کردند؛ تعدادی را زنده زنده در گورهای دستهجمعی دفن کردند و به زنان تجاوز کردند. در این حمله 4هزار نفر که اغلب زن و کودک بودند به شهادت رسیدند.
رژیم کودک کش اسرائیل در انتفاضهی دسامبر 1987 نیز با استفاده از گازهای سمی وخفه کننده و گلولههای حاوی اورانیوم ضعیفشده ،در جنایتی جنگی نزدیک به 4500 فلسطینی را شهید کرد.
درادامه این جنایت درجنگ 22 روزه غزه نیز 1400 فلسطینی به شهادت رسیدند .همچنین در جنگ دوم غزه، در 24 نوامبر 2012 (4 قوس 1391)که به جنگ هشت روزه معروف شد، جمعی از صهیونیستها با انواع سلاحهای ممنوعه از جمله فسفر سفید، حدود دویست فلسطینی را به شهادت رساندند.در جنگ سوم غزه نیزکه از 8 جولای 2014(17 سرطان 1393) آغاز شد و 51 روز به طول انجامید، بیش از 2هزار فلسطینی به شهادت رسیدند.
در حال حاضر حدود 2 میلیون نفر از آوارگان فلسطینی در غزه به سر میبرند که از سال 2006 میلادی تا کنون در محاصرهی کامل زمینی، هوایی و دریاییاند و با توجه به شرایط سخت شیوع ویروس کرونا و کمبود شدید دارو و اقلام پزشکی در یک مخاطره و تهدید جدی قرار گرفتهاند.
سکوت سازمان های بین المللی ،شورای امنیت و انفعال سران اروپا در چنین شرایطی در قبال جنایات رژیم اسراییل ،هیچ معنایی جز حمایت ازجنایتکاران جنگی ندارد.
صبحی الخنساء نویسنده ، حقوقدان و تحلیلگر لبنانی ورئیس "سازمان ائتلاف بینالمللی مبارزه با مصونیت از مجازات" می گوید :
"در این نبرد حقوقی نیاز به حمایت از سوی همه کشورها و رسانه های معتقد به محاکمه اسراییل داریم تا بتوانیم به مسیر خود در تعقیب و پیگرد رژیم صهیونیستی ادامه دهیم."
سخن "تخت روانچی" نماینده ایران در سازمان ملل نیز انتقادی صریح به عملکرد شورای امنیت و نهاد حقوق بشرسازمان ملل است که با بی عملی و انفعال خود، سران رژیم جنایتکار اسراییل را در ارتکاب جنایات بیشتر، جسورتر کرده اند . همانگونه که تخت روانچی هشدارداده است ؛ انفعال شورای امنیت و سازمان های حقوقی بین المللی موجب تداوم اقدامات و جنایات رژیم صهیونیستی خواهد شد و این نهادها باید پاسخگوی کارنامه ضعیف خود در جلوگیری از جنایات اسراییل باشند .