رونمایی از ابعاد جدید پرونده کودک کشی آمریکا در افغانستان
ابعاد جدیدی از پرونده کودک کشی نظامیان جنایت کار آمریکایی در حومه فرودگاه کابل منتشر شده است .
به گزارش رادیو دری ، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) تصاویر حمله پهپادی اواخر ماه اوت سال 2021 را در حومه فرودگاه کابل منتشرکرد، در این تصاویر یک هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی برای ساعتها یک خودرو را به همراه راننده اش تعقیب میکند .
در این تصاویر که پس از پیگیریهای فراوان منتشر شده است، به خوبی غیرنظامیان در اطراف و نزدیکی خودروی مورد هدف دیده میشود، در این ویدیو تصاویر دو پهپاد دیده میشود و همچنین مردم محل پس از حمله پهبادی آمریکاییها سعی میکنند آتش را با آب خاموش کنند.
هدف در این جنایت آمریکا «ازمری احمدی» کارمند یک نهاد امداد رسان و خودرویش بود که در این حمله 12 نفر از جمله ازمری احمدی و هفت کودک کشته شدند .
آمریکاییها در این بیش ازپنج ماه که از این جنایت گذشت هیچ زمان اعتراف نکردند که کودکان را قبل از شلیک هواپیمای بدون سرنشین دیده اند.
آمریکاییها تا چند روز بعد از این حمله نیز اعلام میکردند در این حمله عضو داعش که قرار بود آنها را هدف حمله با خودروی بمب گذاری شده قرار دهد، کشته شد.
اما بلافاصله پس از این حمله مشخص شد که جان باختگان این حمله افراد غیرنظامی بودند که نظامیان جنایتکار آمریکایی آنها را هدف قرار دادند، در محل جنایت نه عضو داعش بود و نه خبری از مواد منفجره بلکه ازمری احمدی با گالنهای خود فقط آب را به خانه اش انتقال داده بود.
«رمل» برادر ازمری احمدی و پدری که سه فرزند خود را در این حمله از دست داده است اعلام کرد، معذرت خواهی آمریکا کافی نیست بلکه عاملان این حمله باید مجازات شوند.
بزرگ خانواده قربانیان میگوید آمریکا مدعی است که سوزنی را از هوا بر روی زمین میبینند پس چگونه است که آنها کودکان را در حیاط خانه ندیدند، بنابراین این حمله عمدی بوده است.
چند ماه پس از این جنایت، عاملان حمله برخانواده ازمری احمدی تبرئه شدند، وزارت دفاع آمریکا هم اعلام کرد نظامیان آمریکایی که این حمله را انجام داده اند مرتکب هیچ اشتباهی نشده اند. حتی وزارت دفاع آمریکا، عاملان این حمله را مستحق تذکر شفاهی نیز ندانست.
در بیست سال اشغالگری آمریکا در افغانستان، نظامیان آمریکایی صدها مورد جنایت را مرتکب شده اند که فقط به چند مورد آن اعتراف کرده اند، کشتن 16 زن و کودک در قندهار، بمباران بیمارستان غیرنظامی در قندوز و آخرین مورد نیز کشتار کودکان در حومه فرودگاه کابل فقط چند مورد انگشت شمار از جنایات انکارناپذیری بود که آمریکاییهای نتوانستند آن را کتمان کنند و به آن اعتراف کردند، اما صدها جنایت نظامیان تروریست آمریکایی در افغانستان همچنان در پرده ابهام باقی مانده است.
از سوی دیگر در مدت بیست سال اشغالگری آمریکا در افغانستان، هیچ یک از نظامیان جنایتکار آمریکایی محاکمه و مجازات نشده است، درحالی که مردم افغانستان بیش از یک میلیون شکایت از جنایات جنگی درافغانستان ازجمله جنایات نظامیان آمریکایی به دیوان کیفری بینالمللی لاهه ارائه کردند، اما آمریکا همواره در برابر رسیدگی به پروندههای جنایات جنگی درافغانستان مانع ایجاد کرد و این دیوان نیز به این جنایات رسیدگی نکرده است.
نظامیان آمریکایی پس از20 سال اشغالگری با خفت ، خواری و شکست،اواخر اوت سال 2021 ازافغانستان خارج شدند . گروه طالبان از 15 اوت 2021 قدرت را در افغانستان بدست گرفته است .