ابراز نگرانی نهادهای جهانی از وضعیت باریکه غزه
با تداوم حملات ارتش صهیونیستی، برخی نهادهای جهانی از وضعیت شمال باریکه غزه ابراز نگرانی کردند.
به گزارش رادیو دری، «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) گفت: ۳۰ درصد از کودکان در این باریکه با سوءتغذیه حاد مواجه هستند و ۲ هزار و ۵۰۰ کودک هم نیاز به درمان و معالجه دارند و ۹۵ درصد مدارس اسکان آوارگان در باریکه غزه بهطور کامل ویران شدهاند.
«اسماعیل الثوابته» مدیر دفتر اطلاعرسانی دولتی در غزه هم با بیان این که رژیم صهیونیستی ۳۴ بیمارستان را در باریکه غزه از چرخه خدمترسانی خارج کرده است، افزود، یک میلیون و ۱۰۰ هزار کودک هم در این از باریکه سوءتغذیه رنج میبرند.
در همین رابطه، آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) هم اعلام کرد که اخیراً شرایط زندگی برای حدود ۷۵ هزار نفر از کسانی که همچنان در شمال غزه باقی ماندهاند، کاهش یافته و اوضاع رو به وخامت است.
سازمان دفاع مدنی فلسطین هم در گزارشی اعلام کرد، مردم غزه از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار نیستند و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و دسترسی نداشتن به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط در باریکه غزه است.
در همین زمینه «تدروس ادهانوم گبریسوس» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت هم گفت: باریکه غزه به ویژه بخش شمالی آن با کمبود شدید دارو، مواد غذایی، سوخت و پناهگاه مواجه است و اسرائیل باید اجازه ورود کمکهای بیشتر و تسهیل عملیات انسانی و کمک رسانی در به باریکه غزه را بدهد.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ جنگ ویرانگری را ضد باریکه غزه آغاز کرده است که در این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای این باریکه به شدت تخریب شدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
تعداد شهدای فلسطینی از اکتبر گذشته تاکنون به بیش از ۴۴ هزار نفر و شمار مجروحان هم به ۱۰۴ هزار و ۸۸۰ نفر رسیده است.
تمرکز صهیونیستها بر تشدید کشتار فلسطینیان پس از شکست از حزب الله