مراسم دانشآموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین(ع)
مراسم دانشآموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین (علیهالسلام) صبح چهارشنبه 20 ثور 1396( 10 می 2017) با حضور حضرت آیتالله خامنهای فرمانده معظم کل قوا برگزار شد.حضرت آیت الله خامنه ای در این مراسم طی سخنان مهمی به تبیین مولفه های امنیت کشور پرداختند و نیز بیانات مهمی درباره دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران ایراد فرمودند.
مراسم دانشآموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین (علیهالسلام) صبح چهارشنبه 20 ثور1396( 10 می 2017) با حضور حضرت آیتالله خامنهای فرمانده معظم کل قوا برگزار شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای ورود به میدان، با حضور بر مزار شهیدان گمنام و قرائت فاتحه، یاد و خاطرهی شهیدان دفاع مقدس را گرامی داشتند و از خداوند متعال، علوّ درجات آنان را مسئلت کردند. فرمانده کل قوا سپس از یگانهای حاضر در میدان سان دیدند. ایشان همچنین جانبازان سرافراز حاضر در میدان و چند تن از فرزندان شهیدان مدافع حرم را مورد تفقد قرار دادند . حضرت آیت الله خامنه ای سپس در سخنان مهمی به تبیین مولفه های امنیت کشور پرداختند و نیز بیانات مهمی درباره دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران ایراد فرمودند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از تبریک نیمه شعبان و نیز تبریک فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشگاه امام حسین(ع)، به ویژگی های منحصر به فرد ماه شعبان اشاره کردند و فرمودند: «ماه شعبان ماه بارش رحمت الهی و یک ظرف زمانی بسیار ارزشمندی است برای بهرهگیری از رحمت پروردگار.» حضرت آیت الله خامنه ای اشاره کردند شب نیمه شعبان در برخی روایات شب قدر دانسته شده است. ایشان برجسته ترین خصوصیت ماه شعبان را میلاد حضرت بقیۀ الله در نیمه این ماه دانستند و نام و یاد حضرت مهدی (عج) را یادآوری کنندۀ طلوع خورسید حق و عدل در پایان این شب ظلمانی خواندند و گفتند:« ظالمان و تاریکیآفرینان در دنیا هستند و قرن های متمادی بودهاند امّا پایان این شب سیاه و ظلمانی، قطعاً طلوع خورشید است؛ این آن چیزی است که اعتقاد به امام زمان به ما میآموزد؛ این وعدهی تضمین شده و تخلّفناپذیر الهی است. حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: «معتقدین به ظهور ولیّعصر و وجود ولیّعصر (ارواحنا فداه) هیچگاه دچار ناامیدی و یأس نمی شوند، و می دانند که قطعاً این خورشید طلوع خواهد کرد و این تاریکیها و این سیاهیها را برطرف خواهد کرد.»

رهبر معظم انقلاب اسلامی در تبیین "انتظار"، به عنوان یک تکلیف الهی، فرمودند: «انتظار یعنی «آمادهباش»! ... انسان مؤمن و منتظر، آنکسی است که در حال «آمادهباش» است. اگر امام شما که مأمورِ به ایجاد عدالت و استقرار عدالت در کلّ جهان است، امروز ظهور بکند، باید من و شما آماده باشیم. انتظار به معنای بیصبری کردن و پا به زمین کوبیدن و چرا دیر شد و چرا نشد نیست، انتظار یعنی باید دائم در حال «آمادهباش » باشید.» ایشان همچنین تأکید کردند این انتظار و آماده باش ، مستلزم اصلاح خودمان و اصلاح اعمالمان است چه اعمال فردی و چه اعمال اجتماعی. » مطابق متون دینی مسلمانان و بخصوص شیعیان ، حضرت مهدی (عج) دوازدهمین امام معصوم از نسل پیامبر گرامی اسلام(ص) است که در نیمه شعبان سال 255 ه. ق( قریب 1200 سال پیش) به دنیا آمده است و پس از یک دوره طولانی غیبت، ظهور خواهد کرد و جهان را پس از آنکه از ظلم وستم پر شده ، از عدل و داد آکنده خواهد ساخت. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: " برترین عبادت انتظار فرج است."

حضرت آیت الله خامنه ای ، دانشگاه افسری امام حسین (ع) را به خاطرتربیت پاسداران جوان، مصداقِ آیه ای از قرآن دانستند که می فرماید :« ... چون کِشتهای( کاشته شده ای) است که جوانهی خود را برآورد و آن را تغذیه کند تا ستبر شود و بر ساقههای خود بِایستد و دهقانان را به شگفت آورد تا از [انبوهیِ] آنان [خدا] کافران را به خشم دراندازد. » رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران اشاره کردند که در رفتار و گفتار مستکبرین نسبت به چند قشر خاص از جامعه ما ، غیظ و دشمنی بیشتری نمایان است و در رأس این اقشار، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار دارد. ایشان فرمودند: «علّت دشمنی آنها این است که این مجموعه، مایهی اقتدار کشور است. هر چیزی که مایهی اقتدار ایران اسلامی باشد مورد کینهی و دشمنی آنهاست.» حضرت آیت الله خامنه ای همچنین تأکید کردند پیشرفت علمی و اقتصاد قوث و مستقل نیز چون مایه اقتدار ایران است مستکبرین با آن دشمنی می کنند و به همین جهت دانشمندان هسته ای ما را ترور کردند و کشور ما را تحریم اقتصادی می کنند. حضرت آیت الله خامنه ای ادامه دادند: «قدرت نظامی نیز ، مایهی اقتدار است. میبینید، دربارهی مسائل موشکی چه جنجالی در دنیا راه میاندازند، که ایران موشک دارد، ایران موشک دقیق دارد. بله، ما موشک داریم، موشک دقیق [هم] داریم؛ موشک ما هدف را از فاصلهی چند هزار کیلومتری با فاصلهی چند متری قادر است بزند؛ این را با قدرت به دست آوردیم، با قدرت حفظ می کنیم، با قدرت افزایش خواهیم داد؛ انشاءالله.»
ایشان علاوه بر تجهیزات نظامی، "عنصر نظامی فداکار" و "ایمان و حیا و اخلاق جوانان" و "روحیه جهاد و مقاومت در ملت" را از دیگر مولفه های اقتدار ایران دانستند که دشمن با هزینه های میلیاردی سعی می کند آن ها را از بین ببرد ".
حضرت آیت الله خامنه ای پس از برشمردن مولفه های اقتدار کشور، تأکید کردند: « در این میان آن چیزی که حافظ امنیّت است، اهمّیّت بیشتری دارد. برای همین است که با مجموعههای حافظ امنیّت -که نیروهای مسلّح ازجملهی مهمترین اینها هستند- مخالفند؛ بهخاطر اینکه اگر امنیّت نبود، علم هم نیست، اقتصاد هم نیست، ابتکار هم نیست...... به همین دلیل دشمن سعی می کند این امنیّتی را که در کشور وجود دارد از بین ببرند. ایشان تأکید کردند نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان " دولتِ مقاومت" که دارای سیاست، اقتصاد، نیروی مسلح و تأثیر فرامنطقه ای است، همواره مورد غضب گردنکشان و مستکبرین است. ایشان در تبیین "دولتِ مقاومت" گفتند: «دولتِ مقاومت، در موضع اقتدار ایستادن و تسلیم زورگویی و زیاده خواهی نشدن است. دولت مقاومت نه اهل تجاوز است، نه اهل سلطهطلبی و دستاندازی به ملّتها و کشورها است و نه اهل فرو رفتن در لاکِ دفاعی و موضع انفعال است ... بلکه جمهوری اسلامی در جایگاهی قرار می گیرد که دارای قدرت بازدارندگی است و دشمن می خواهد این قدرت و اقتدار نباشد.»
ایشان تأکید کردند: «ما، بعد از اینهم، تا آنجایی که بتوانیم و با همهی همّتمان، با همهی تلاشمان، با همهی استعداد نیروی انسانیمان که کم هم نیست، در راه افزایش قدرت بازدارندگی پیش خواهیم رفت و آن را به کار خواهیم گرفت، برای اینکه دشمن به فکر تعرّض نیفتد و بداند که اگرچنانچه تعرّض کرد، ضربهی محکمی خواهد خورد، واکنش سختی خواهد دید. »
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران سپس به تبیین اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتِ دشمن در جمهوری اسلامی پرداختند . ایشان هدف کوتاهمدّت دشمن را به هم زدن امنیّت کشور و ایجاد آشوب و فتنه دانستند و فرمودند: « ما در یک منطقهی پر از تشنّج و در یک دنیای پر از ناآرامی، توانستهایم محیط امنی را برای کشور خودمان به وجود بیاوریم...می خواهند این را از ملّت بزرگ ایران بگیرند. » حضرت آیت الله خامنه ای مهم ترین هدف میان مدت دشمن را فلج کردن اقتصاد کشور و ضربه زدن به معیشت مردم دانستند و فرمودند
ما باید مشکلات اقتصادی را حل کنیم و اقتصاد مقاومتی؛ تولید ملّی و اشتغال راه حل این مشکل است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی هدف بلندمدّت دشمن را از بین بردن اصل نظام اسلامی در ایران دانستند و درخواست مستکبرین برای تغییر رفتار جمهری اسلامی در واقع همان از بین بردن اصل نظام است. ایشان فرمودند: « تغییر رفتار یعنی اینکه راه اسلام را می رفتیم، راه انقلاب را می رفتیم، خطّ امام را می رفتیم، حالا زاویه بگیریم؛ اوّل ۲۰ درجه، بعد ۴۵ درجه، بعد ۹۰ درجه، بعد ۱۸۰ درجه در طرف مقابل حرکت بکنیم؛ تغییر رفتار یعنی این؛ یعنی همان از بین بردن نظام اسلامی؛ این هدف بلندمدّت آنها است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به انتخابات پیش رو در جمهوری اسلامی ایران تأکید کردند انتخابات، [هم] میتواند مایهی اعتلاء و آبروی کشور بشود، هم می تواند مایهی ضعف و سستی و ایجاد مشکلات بشود. ایشان رعایت نظم ، اخلاق، حدود اسلامی و قانون در انتخابات را مایه آبرو برای نظام و در مقابل قانونشکنی و بداخلاقی کنند را باعث امیدواری دشمنان نظام دانستند. ایشان با اشاره به برگزاری سالانه یک انتخابات در ایران اسلامی، فرمودند: « ما در برگزاری انتخابات تجربه داریم و من به نامزدهای محترم توصیه می کنم در وعدهها و اظهارات خود به مسائل اقتصادی، معیشت مردم، عزت ملی و استقلال ایران بپردازند و توجه کنند .» ایشان ادامه دادند: « ملّت ایران، یک ملّت انقلابی و سرافراز است، که توانست خود را از نهایت ضعف و به اوج اقتدار و عزّت بینالمللی برساند؛ این ملّت را نباید تضعیف و سرشکسته کرد، این ملّت را نباید در مقابل ملّت های دیگر، در مقابل قدرت های بزرگ به تسلیم واداشت؛ این ملّت، با اقتدار زنده است ... باید عزّت ملّی، سربلندی ملّت و عظمت ملّت در مقابل استکبار حفظ بشود؛ [نامزدهای انتخاباتی] نشان بدهند که در مقابل زیادهخواهی آمریکا، در مقابل خباثتهای صهیونیستها ایستادهاند.»
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به نامزدهای ریاست جمهوری تأکید کردند در اظهارات خود به حفظ امنیت ملی توجه کنند و اختلاف های قومی را تحریک نکنند . ایشان با اشاره به تلاش ناکام دشمنان برای اختلاف افکنی میان اقوام ایرانی ، از ایستادگی اقوام مختلف ایران در برابر این وسوسه ها و دشمنی ها تقدیر کردند. حضرت آیت الله خامنه ای سپس فرمودند: « امنیّت برای این کشور خیلی مهم است، مردم به امنیّت اهمّیّت میدهند، این حقیر هم بهتَبَع مردم، به امنیّت این کشور اهمّیّت میدهم؛ در انتخابات باید امنیّت بهصورت کامل محفوظ بماند؛ و هرکسی که از این راه تخطّی بکند، قطعاً بداند سیلی خواهد خورد.»