توطئه ای آشکار و بصیرتی ماندگار؛ (ویژه 9 دی)
(last modified Sat, 30 Dec 2017 14:22:45 GMT )
جدی 09, 1396 18:52 Asia/Kabul

22 خرداد؛ 1388 دهمین دوره انتخابات ریاست جمهور برگزارشد ...روز مهمی بود و تبلیغات بسیاری از طرف کاندیداها برای برنامه هایشان انجام شده بود..کلا در سال های پس از انقلاب، مردم ایران با شورونشاط خاصی پای صندوق ها حاضر می شدند و تا قبل از این، سی انتخابات در کشور برگزار شده بود.

مردم ایران کاملا آماده برگزاری انتخابات ریاست جمهوری شده بود.ازنوع حضورمردم مشخص بود که این انتخابات با تنوع دیدگاه ها و بحث های پرشورانتخاباتی، مردم سالاری دینی ایران اسلامی را همچون دفعات گذشته به دنیا نشان خواهد داد... مردم معتقد بودند انتخابات روز 22 خرداد 88 انتخابات مهمی است!

فایل صوتی-1

انتخابات با شوروحال زیادی برگزار شد. لحظات التهاب اوری بود؛ اما شرایط و حال و هوای خوب انتخابات به یکباره عوض شد.بعد از اعلام نتایج آرا،دونفراز نامزدها به نتایج انتخابات اعتراض کردند و ازطرفداران خود خواستند به خیابان بیایند. تا چند روز آشوب و درگیری در برخی خیابان های تهران، آرامش را ازمردم گرفت. اما نکته قابل توجه تبلیغات هدف داروبسیار منسجم رسانه های آمریکایی وانگلیسی وحتی برخی رسانه های معاند عربی بود که پیام های ویژه ای می فرستاد.

مردم درآن روزها به شدت در التهاب قرار گرفته بودند، فضا روز به روز سخت و تر و نوع اعتراضات دامنه ای متفاوت، به خود می گرفت. دیگر این تحرکات را نمی شد، اعتراض نامید؛این فتنه ای بود که ضربات جبران ناپذیری به احساسات مردم و ساختار های جامعه وارد کرده بود.این مساله درحالی بود که حرکات ساختار شکنانه از سوی رسانه ها وسران معترض به نتایج انتخابات به عنوان اعتراضات عادی به نتایج القا می شد و حالا وقت تفکیک بود. سخنرانی مهم مقام معظم رهبری درنماز جمعه 29 خرداد 88 ، نقطه عطفی در تفکیک فتنه از اعتراضات مردمی بود.

فایل صوتی-2( قطعه ای از بیانات رهبری در نماز جمعه )

پس از سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی، برخی از معترضین به آرای انتخاباتی از صف سایرین جدا شدند؛ اما برخی دیگر همچنان به همان رویه ادامه دادند. آن ها به جای اعتراض قانونی به نتیجه انتخابات، راه خشونت والتهاب افرینی خیابانی را انتخاب کردند.

دکترجواد خواجه پور، کارشناس سیاسی با نگاه ویژه به این تفکیک پس از انتخابات؛ درتحلیل این وضعیت می گوید:

فایل صوتی -3

بعد ازبیانات رهبری، بسیاری ازمردم ازجمله معترضان، فتنه بودن ماجرارا تشخیص دادند و راه شان از فتنه گران جدا کردند، اما آنهایی که هدف دیگری داشتند درخیابان ها ماندند.

با آغاز ماه محرم، ماهواره‌ها و سایت‌های اینترنتی حامی تنش ها و التهابات؛ تاسوعا و عاشورا را برای اغتشاشات خیابانی عناصر خود و سوء استفاده از احساسات مردمی انتخاب کردند. تبلیغات گسترده دراین باره؛ تنها باعث جمع شدن جمعیتی حدود ۵۰۰ نفر درتاسوعا، در خیابان انقلاب شد.

اما ازساعات اولیه صبح روز ۴ دی ماه ۱۳۸۸، حرمت شکنان در خیابان‌های مرکزی تهران، دست به تحرکات وسیعی زدند که مردم عزادار را با هر طیف و رایی مبهوت کرد:

صدای مردمی-فایل 4

آنچه درحوادث بعد از انتخابات 88 به شدت نمود داشت،فعالیت وسیع رسانه های بیگانه و فارسی زبان از یک سال قبل بود. رسانه های فارسی زبان بیگانه، وظیفه سنگینی در هدایت میدانی اعتراضات پس از انتخابات داشتند و معترضان را برای برگزاری تجمعات بیشتر، تشویق و تحریک می کردند. آن ها حتی ازمناسبت های مذهبی وسیاسی ملی، مثل روز قدس و روز 13 آبان و 16 آذر هم نگذشتند. این شعارها به صورت مستقیم، هدایت گری دشمنان خارج از ایران را به همراه داشت:

صداهی شعار ها+فایل صوتی -5

صدای آمریکا وبی بی سی از دیگر رسانه ها بیشتر پشتیبان این مساله بودند :

فایل صوتی-6

اصلی ترین ابزاربرای چیدن پازل اعتراضات سال 88 ؛ کلید واژه ای بود به نام "تقلب" که قرار بود موجودیت نظام را هدف قرار دهد و مسئولیت اصلی نشر ان هم بر عهده رسانه های بیگانه و ایادی ان ها در داخل گذاشته شد .

دکتر مقدم فر کارشناس رسانه و مسایل سیاسی در این باره می گوید:

فایل صوتی-7

اما قصه واقعی و پشت پرده چه بود؟

نهم دی بسیاری از توطئه های غرب علیه ایران برای خود ملت هویدا شد. آمریکا وبرخی کشورهای غربی برای ضربه به نظام جمهوری اسلامی ایران ازهرفرصتی استفاده می کردند و این در حالی بود که انتخابات 88 فرصتی بی نظیر برای آن ها به وجود آورده بود. بودجه هایی که برای انتخابات سال 88 تهیه شده بود و ایجاد جریانات موازی در داخل فضای انتخابات که می توانست فضای کودتاهای مخملی ورنگین کشورهای دیگررا تداعی کند، یک تصادف نبود و همه از قبل طرح ریزی شده بود. هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت امریکا به این مساله همان زمان این طور تاکید کرد:

فایل صوتی -8

نکته جالب توجه این بود که دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران بازهم به نقشه های خوداطمینان کامل داشتند و تصور می کردند که این بار زمان نتیجه است. شونر مامور سابق سیا:

فایل صوتی-9

نکته جالب توجه این بود که ستاد جنگ رژیم صهیونیستی در بی بی سی و سی ان ان پشتیبان اهداف گروه های معاند نظام در سال 88 بود. رژیم اسراییل نیز در این میان بیش ازهمه ذوق زده بود. شیمون پرزرییس سابق رژیم صهیونیستی حتی برای جوانان ایرانی پیام می فرستاد:

فایل صوتی-10

نتانیاهو نخست وزیراین رژیم نیز، دراین میان تلاش های زیادی برای فروپاشی مهمترین نظام مخالف خود کرد و ازاین فرصت به دست آمده با تمامی توان استفاده می کرد:

فایل صوتی -11

رد پای بیگانگان و تلاش های آن ها برای سمت دهی به اعتراضات مردمی پس از انتخابات سال 88 آنقدر واضح بود که دیگر تردیدی در برنامه ریزی شده بودن برخی حرف های همسوی داخلی و خارجی و از جمله تجمعات خیابانی نمانده بود.

دکتر قشقاوی سخنگوی وقت ووزیر امور خارجه ایران در آن زمان در جمع خبرنگاران :

فایل صوتی-12

موسیقی

سفارت انگلستان نیز نقش خود را مانند همیشه خوب ایفا می کرد، این مساله، دراعترافات یکی از کارکنان سفارت به خوبی دیده می شود:

فایل صوتی-13

حوادث انتخابات 88 برای دشمنان ایران هزینه های زیادی داشت. بودجه های هنگفتی گه برای اشوب های خیابانی، اعتراضات و غیره قرار داده شده بود قابل تامل بودند. این اولین بار بود که در انتخابات ایران علاوه بر رسانه های سنتی رسانه های نوین یعنی رسانه های مرتبط با فضای مجازی هم عملکرد قابل توجهی داشتند.اوباما رییس جمهور وقت امریکا؛ بودجه 55 میلیون دلاری کمیته دفاعی و نظامی کنگره آمریکا را که برای تقویت بنیه فتنه‌گران در فضای مجازی در نظر گرفته شده بود، امضا کرد. بن تامسون؛ شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی:

فایل صوتی-14

از سال 2009 ؛ آنچه که به عنوان فتنه 88 در ذهن ایرانی ها ثبت شده، ریشه های مهمی در یک جنگ نرم برنامه ریزی شده داشت.

سوزان مالونی از اندیشکده بروکینز امریکا در مورد این که دیگر جنگ و تحریم علیه ایران نتیجه نمی دهد و برای تغییر فضای داخلی ایران باید از روش های جدید و جنگ نرم استفاده کرد، این طور می گوید:

فایل صوتی-15

در سال های پس از انقلاب در تمامی فتنه های علیه نظام و مردم ایران و ترور ها و اشوب های داخلی و بین المللی؛ یک جای پا از منافقین وجود داشت ودر فتنه 88 نیز منافقین تمام قد پشت دشمنان نظام یعنی برخی کشورهای غربی و عربی و رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.

مریم رجوی سرکرده گورهک تروریستی منافقین در یک گردهمایی به مناسبت شورش های بعد از انتخابات 88:

فایل صوتی-16

به اعترافات صریح اعضای منافقین؛ در جریان حوادث 88 ؛ یکی از علت های اساسی که بعد از انتخابات، شرایط به سمت خشونت رفت، کار وهدایت سازمان منافقین بود. سازمان نیز اشخاصی را می‌فرستاد تا آنها شروع به کارهای تروریستی کنند و سپس عکس و فیلم‌هایی را تهیه می‌کرد و یا حتی فیلم‌هایی را می‌ساختند و در یوتوب قرار می‌دادند.

ناصر عبدالحسینی از عناصر مرتبط منافقین در اغتشاشات سال 88 بود مکالمه صوتی این عنصر که تحت عنوان بهروز با منافقین در این فتنه شرکت می کرد:

فایل صوتی-17

بی حرمتی آشوبگران به امام حسین (ع) در روز عاشورا همه چیز را برای ملت ایران هر چند مسئولین امریکایی از این حرکت حمایت کردند.

فایل صوتی-18

دکتر کوشکی کارشناس مسایل سیاسی در باره این بصیرت ملت ایران؛ این طور می گوید:

فایل صوتی-19

تجمع 9دی، در حافظه تاریخی ملت ایران باقی خواهد ماند زیرا مردم ایران در مقابل یک جنگ نرم برنامه ریزی شده با وجود همه این اقدامات اشکار و پنهان آن ایستادند. تجربه حوادث بعد از انتخابات 1388 به دشمنان ملت ایران نشان داد که پرونده ایران به دست خود ملت و اعتقادات آن است و هرگز اجازه نخواهند داد تا ریشه های باور های دینی و مذهبی و ملی و اسلامیشان که با خون پاک شهدا ابیاری شده است به سیاست های معاندین ودشمنان نظام بیفتد.