معرفی روشی نوین برای تبدیل گازهای گلخانهای به هیدروژن توسط محققان ایرانی
پارس تودی - محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ایران با استفاده از پلاسمای القای لیزری روشی کارآمد و دوستدار محیطزیست برای افزایش بازده تبدیل متان به هیدروژن ارائه کردند.
«فاطمه احمدی نوری» از محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ایران، عنوان تحقیقات اجرای شده برای تبدیل متان به هیدروژن را افزایش بازده تبدیل متان به هیدروژن به روش تخلیه اسپارک به همراه پلاسمای القای لیزری SD-LIP اعلام کرد. به گزارش پارس تودی، «احمدی نوری» در این زمینه گفت: افزایش روزافزون تقاضا برای انرژی منجر به گرمایش جهانی، تغییرات اقلیم و تولید زیاد گازهای گلخانهای میشود و این مساله نیاز فوری به تبدیل گازهای گلخانهای، به طور ویژه گاز متان و دیاکسید کربن، به محصولات باارزش را مهمتر کرده است.
وی با اشاره به گزارش هیات بین دولتی تغییرات اقلیمی، اعلام کرد که متان در یک دوره ۲۰ ساله ۸۶ برابر بیشتر از دیاکسید کربن منجر به گرمایش جهانی شده است و فراوانترین ماده در ترکیب گاز طبیعی به شمار میآید.
احمدی هدف نهایی در اقتصاد هیدروژن را یافتن روشهای اقتصادی با کمترین میزان خسارت به محیط زیست با بیشترین کارایی و بازده در تولید هیدروژن دانست و ادامه داد: این روش که برای نخستین بار در جهان پیشنهاد شده، نشان داد این فرآیند به طور کارآمد متان را به هیدروژن تبدیل میکند و منجر به کمتر شدن تشکیل دوده کربنی در ساختار، کاهش ولتاژ فروشکست و انرژی اعمالی به سیستم جهت تبدیل میشود.
عبارات کلیدی: محققان ایرانی، دانشگاههای ایران، موفقیتهای علمی ایران
H.K