کدام بازی در غزه واقعی است؟
(last modified Thu, 03 Jul 2025 08:57:41 GMT )
تیر ۱۲, ۱۴۰۴ ۱۲:۲۷ Asia/Tehran
  • کدام بازی در غزه واقعی است؟
    کدام بازی در غزه واقعی است؟

پارس‌تودی-یک فعال فلسطینی، صحنه‌های کشتار این روزهای فلسطینیان در مراکز توزیع غذا را شبیه بازی مرکب دانست.

بازی مرکب، یک سریال کره‌ای پرطرفدار است. این سریال به دلیل طرح داستان جذاب، شخصیت‌های پیچیده و نقد اجتماعی تیره‌اش مورد توجه جهانی قرار گرفت .بازی مرکب درباره گروهی از افراد بدهکار و تحت فشار مالی است که برای برنده شدن جایزه‌ای کلانی در یک سری مسابقات مرگبار شرکت می‌کنند. شرکت‌کنندگان اگر در بازی‌ها ببازند، کشته می‌شوند. به گزارش پارس‌تودی به نقل از خبرگزاری مهر، «ابراهیم القطراوی» فعال فلسطینی صحنه‌های این روزها در باریکه غزه را مشابه صحنه‌های سریال کره‌ای بازی مرکب توصیف کرد چرا که همانند این سریال، فلسطینی‌های گرسنه مجبور هستند به سمت مراکز توزیع کمک بدوند و در نهایت ممکن است به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت برسند.

«القطراوی» افزود: به دست آوردن مواد غذایی در این مراکز با خطر بالای زخمی شدن و شهادت همراه است. فلسطینی‌های ساکن اردوگاه النصیرات باید چهار الی پنج ساعت قبل از باز شدن درهای این مراکز به راه افتاده و چندین کیلومتر را با پای پیاده طی کنند.

این فعال فلسطینی گفت: نظامیان صهیونیست بدون هیچ دلیلی به سمت کسانی که به سوی در مرکز می‌روند تیراندازی می‌کنند و به همین دلیل فلسطینی‌ها مجبور هستند خود را روی زمین بیاندازند تا هدف گلوله قرار نگیرند. آنها سینه خیز خود را به سمت محل توزیع کمک‌ها می کشند. حتی یک بمب در جریان حمله نظامیان صهیونیست جلوی پای من افتاد. صهیونیست‌ها درها را باز می‌کنند و وقتی فلسطینی‌های گرسنه به سمت محل توزیع کمک‌ها می دوند آنها را تیرباران می‌کنند!

افشاگری آسوشیتدپرس از همدستی آمریکایی‌ها با صهیونیست‌ها در کشتار فلسطینیان

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از دو پیمانکار آمریکایی در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه گزارش داد که افراد نگهبان در این منطقه از گلوله جنگی علیه فلسطینیان استفاده کرده‌اند.

این گزارش که بر اساس اظهارات پیمانکاران امنیتی آمریکایی تهیه شده، از استفاده گسترده از گلوله جنگی، رفتارهای غیرمسئولانه و کمبود شدید آموزش و صلاحیت در میان نیروهای امنیتی خبر می‌دهد.

بر اساس این گزارش، برخی از پیمانکاران امنیتی آمریکایی که در توزیع کمک‌ها مشارکت دارند، به صورت مکرر از نارنجک صوتی، اسپری فلفل و گلوله واقعی علیه شهروندان فلسطینی استفاده کرده‌اند.

یکی از پیمانکاران به آسوشیتدپرس گفته است: تیراندازی از همه جهات انجام می‌شد و گاهی مستقیماً به سمت مردم منتظر دریافت کمک‌ها صورت می‌گرفت.

دو پیمانکار آمریکایی دیگر نیز در گفت‌وگو با آسوشیتدپرس اعلام کردند که از رفتارهای همکاران خود به شدت ناراضی بوده و شکایاتی رسمی درباره «رفتارهای خطرناک و فاقد مسئولیت‌پذیری» ثبت کرده‌اند.

این منابع همچنین فاش کردند که بسیاری از نیروهای امنیتی مستقر در غزه، تنها چند روز پیش از شروع مأموریت، از طریق ایمیل استخدام شده‌اند و هیچ‌گونه سابقه نظامی یا آموزش رسمی در زمینه استفاده از سلاح‌های هجومی نداشته‌اند.

بر اساس این گزارش، این پیمانکاران، مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه را آشفته و فاقد رهبری میدانی توصیف کرده و هشدار داده‌اند که در صورت ادامه این روند، جان غیرنظامیان بیشتری در معرض خطر خواهد بود.

همچنین بر اساس گزارش منتشرشده از سوی یک شرکت امنیتی طرف قرارداد، در ۳۱ درصد از عملیات‌های توزیع کمک در بازه دو هفته‌ای ماه ژوئن، مواردی از مجروحیت ثبت شده است.

با این حال، شرکت امنیتی Safe Reach Solutions مدعی شده که تاکنون هیچ‌گونه مصدومیت جدی در مراکز تحت پوشش آن ثبت نشده و در موارد معدودی که تیراندازی رخ داده، گلوله‌ها به سمت غیرنظامیان نبوده است.

fz