Shtator 19, 2023 08:33 Europe/Tirane
  • Xhamia e madhe

Xhamia e Madhe e Zahedanit ose Xhamia e Madhe Meki është xhamia më e madhe sunite në provincën Sistan dhe Baluchistan dhe një nga xhamitë më të mëdha në Iran. Arkitektura bie në sy dhe forma madhështore e Xhamisë Meki dhe atmosfera e veçantë dhe e këndshme që mbretëron në të, e kanë kthyer këtë xhami në një nga atraksionet turistike të Zahedanit.

Tags