Shtator 18, 2023 12:02 Europe/Tirane

Mijëra njerëz kanë humbur jetën në Libi dhe shumë të tjerë raportohen të zhdukur pasi përmbytjet katastrofike shpërthyen digat e lumenjve. Epiqendra e krizës është Derna, një qytet bregdetar në lindje të Libisë. Përmbytjet kanë përfshirë të gjithë qytetin, duke shkatërruar lagje të tëra.

Tags