ظرفیت پخت روزانه ۲۰ هزار نان در سیلوی هرات
رئیس سیلوی هرات می گوید که بخش ذخیرهسازی گندم سیلو فعال است، اما بخش پخت نان به دلیل نداشتن قراردادهای لازم غیرفعال باقی مانده است.
به گزارش فیض احمد محمدی خبرنگار رادیو دری، احمد ثابت، رئیس سیلوی هرات با اشاره بر اینکه در صورت فعالشدن بخش نانوایی، این سیلو توانایی پخت روزانه تا ۲۰ هزار نان با کیفیت را دارد، اظهارداشت: این ظرفیت میتواند در شرایط بحرانی مانند زمستان یا حوادث طبیعی، بخش بزرگی از نیاز مردم و ادارات دولتی را پاسخ دهد.
وی افزود که استفاده از گندم داخلی در این نانوایی، به رونق بازار محصولات زراعتی داخلی کمک میکند و حلقهی مهمی میان دهقانان، صنعت و مصرفکنندگان ایجاد میشود.
برخی از کارمندان سیلوی هرات نیز خواهان توجه و سرمایهگذاری بیشتر دولت در بخشهای غیرفعال این تأسیساتاند. آنان میگویند که احیای کامل ظرفیت سیلو میتواند فرصتهای کاری قابل توجهی فراهم آورد و به خودکفایی اقتصادی کشور کمک کند.
محمد یوسف سعیدی، سخنگوی والی هرات میگوید: اداره محلی برنامههایی را برای احیای کامل سیلو رویدست دارد. بهزودی قراردادهای تهیه نان خشک برای ادارات ملکی و نظامی به سیلوی هرات واگذار خواهد شد.
سیلوی هرات یکی از پنج سیلوی فعال در افغانستان است که در کنار کابل، بلخ، قندهار و بغلان فعالیت دارد. این سیلوها عمدتاً در سه بخش ذخیرهی گندم و آرد، آسیاب و پخت نان، کیک و کلچه فعالیت دارند.