افزایش حاصلات پخته در ولایت ننگرهار
مسؤولان زراعی ننگرهار از افزایش حاصلات پخته/پنبه در این ولایت خبر میدهند و عامل آن را نبود امراض نباتی، آب و هوای مناسب و عملکرد خوب دهاقین میدانند.
به گزارش محمد آصف شینواری خبرنگار رادیو دری، اجمل سبحانی سخنگوی اداره زراعت، مالداری و آبیاری ولایت ننگرهار میگوید در تمام ولسوالیهای این ولایت در یکهزار و ۷۳۲ هکتار زمین پخته/پنبه کشت شده است.
سبحانی افزود: در بعضی مناطق جمع آوری پخته همچنان ادامه دارد اما امکان به دست آوردن سه هزار و شصت متریک تن حاصلات از آن وجود دارد که این به تناسب سال گذشته افزایش نشان میدهد.
با این حال وی در مورد میزان حاصلات پخته سال گذشته معلومات ارائه نکرد.
سخنگوی اداره زراعت و مالداری ننگرهار عامل افزایش محصول پخته امسال را نبود امراض نباتی، آب و هوای مناسب و پرورش خوب دهاقین خواند.

فروشندگان محصولات پخته در شهر جلال آباد نیز میگویند در زمستان بازار فروش پخته رونق بیشتر می گیرد اما در تابستان شمار خریداران این محصول کاهش می یابد.
با وجود افزایش محصول پخته، دهقانان وجود پخته گازی در بازار و فروش آن به قیمت نازل را سبب کمرنگ شدن فروش پخته وطنی میدانند.
آنان از حکومت و نهادهایی که در بخش بازاریابی محصولات کشاورزی کار میکنند میخواهند تا در بازاریابی محصولات پخته همکاری کنند.
به گفته آنان در صورتی که بازار فروش محصولات پخته در داخل و خارج کشور تدارک شود نه تنها میزان حاصلات آن بلند خواهد رفت بلکه دهاقین نیز از فروش آن عواید بیشتری به دست خواهند آورد.