خودکفایی کامل ایران در تولید گندم
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی ایران گفت: نخستین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1979، ایران در تولید گندم به خودکفایی کامل رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ "محمدعلی جوادی" معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی ایران روز چهارشنبه در همایش مدیران این وزارتخانه در مشهد، (شمال شرق ایران) افزود: خودکفایی کامل در تولید گندم علاوه بر بالا بردن توان غذایی، مانع از ورود بیگانگان به ایران از مسیر واردات مواد غذایی شده است.
جوادی تصریح کرد: ضریب امنیت غذایی در ایران به 79 درصد رسیده که این رقم نزدیک به استانداردهای بین المللی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی ایران خاطرنشان کرد: اگر کشوری بتواند وابستگی خود را به واردات مواد غذایی به حداقل برساند از امنیت بالایی در بخش صنایع غذایی برخوردار خواهد شد.