میوه ای که بدن را مقابل کرونا تقویت می کند
دلو 17, 1398 14:33 Asia/Kabul
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: جوشانده عناب نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا و کرونا ایفا می کند.
به گزارش ایسنا، سیدکاظم کاظمینی استاد دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: عناب میوهای با خواص دارویی قابل توجه است و با تقویت ایمنی بدن میتواند در پیشگیری از آنفلوانزا و کرونا نقش موثری ایفا کند.
وی افزود: جوشانده عناب که به میزان 50 گرم در یک لیتر آب تهیه میشود، شربت خوبی برای عوارض سرماخوردگی مانند مشکلات سینهای و تنفسی بوده و به ویژه در خشونت و گرفتگی صدا و سرفه نیز بسیار موثر است.
عناب یکی از میوههای پرمصرف در بین مردم از زمانهای گذشته تاکنون بوده است که عمدتاً خواص آن را در درمان سرماخوردگی، خونسازی و تصفیه خون ذکر کردهاند.