کاکائو خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد
مطالعات نشان می دهد کاکائو سرشار از فلاوانول ها است و مصرف آن می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
به گزارش رادیو دری، بیماریهای قلبی یکی از شایعترین علل مرگ و میر در سراسر جهان است و نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که کاکائو با آنتی اکسیدان های قوی که از سلولها در برابر آسیب محافظت میکند میتواند خطر بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
در این مطالعه، محققان بیمارستان بریگهام و زنان و مرکز تحقیقات سرطان فروید هاچینسون بوستون، دادههای ۲۱,۴۴۴ زن و مرد را بررسی کردند و به مطالعه نحوه تأثیر عصاره کاکائو بر سلامت قلب پرداختند.
فلاوانول ها، آنتی اکسیدان هایی هستند که به خاطر واکنش ضدالتهابی قوی شان شناخته میشوند و دانههای کاکائو منبع خوبی از این آنتی اکسیدانها هستند.
برخی مطالعات نشان میدهد که مصرف شکلات یا کاکائو با کاهش مقاومت به انسولین و فشار خون بالا در بزرگسالان ارتباط دارد.
شکلات تلخ به طور خاص به دلیل مزایای سلامتی خود به عنوان منبع طبیعی و خوب آنتی اکسیدانها و همچنین آهن، مس و سایر عناصر مفید برای قلب و سلامت مورد توجه قرار گرفته است.
به گفته دکتر دانگ«خوردن شکلات در حد اعتدال، باعث کاهش کلسترول، فشار خون، جلوگیری از زوال شناختی و افزایش واکنش ایمنی به مهاجمان مانند ویروس کرونا میشود.»
به گفته محققان، برای افراد چاق مبتلا به بیماری کبد چرب، مصرف پودر کاکائو مفید است.
سیر در درمان بیماریهای قلبی معجزه می کند