محققان: پیاز تا ۵۰ درصد قند خون را کاهش می دهد
(last modified Thu, 01 Sep 2022 14:48:03 GMT )
سنبله 10, 1401 19:18 Asia/Kabul
  • محققان: پیاز تا ۵۰ درصد قند خون را کاهش می دهد
    محققان: پیاز تا ۵۰ درصد قند خون را کاهش می دهد

متخصصان تغذیه و سلامت نیجریه در یک مطالعه دانشگاهی دریافتند که پیاز، سطح قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد و «احتمالا» می‌تواند در درمان بیماران دیابتی موثر باشد.

به گزارش رادیو دری، لوزالمعده افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، قادر به تولید انسولین کافی برای تنظیم قند خون نیست،اما یافته‌هایی که اخیرا در نودوهفتمین نشست سالانه «انجمن غدد درون‌ریز» در سن‌دیه‌گو ارائه شد، نشان می دهد که پیاز در صورتی که همراه داروی دیابت موسوم به «متفورمین» مصرف شود، قند خون بالا و میزان کلی کلسترول را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. 

آنتونی اوجیه پژوهشگر این طرح از دانشگاه ایالتی دلتا در «آبراکا» نیجریه گفت: پیاز، ارزان و در دسترس است و به‌ صورت مکمل غذایی مصرف می‌شود و خاصیتی دارد که شاید بتوان از آن برای درمان بیماران مبتلا به دیابت استفاده کرد.

متخصصان این نظریه را روی موش‌ها امتحان کردند و در مجموع به ۳ گروه از موش‌های صحرایی که با روش پزشکی به دیابت ابتلا پیدا کرده بودند و به ۳ گروه دیگر از موش‌های صحرایی که قندخون‌شان طبیعی بود، مقادیر متفاوتی عصاره پیاز دادند تا ببینند آیا اثربخشی دارو را افزایش می‌دهد یا خیر.

یافته‌های آنها نشان داد قند خون موش‌های دیابتی که به ازای هر کیلوگرم وزن بدن 400 و 600 میلی‌گرم عصاره پیاز مصرف کردند، نسبت به سطح پایه به ترتیب 50 و 35 درصد پایین آمد و کاهش قابل توجهی را نشان داد.

خواص شگفت انگیز پوست پیاز!

چه کسانی نباید پیاز بخورند؟

کلیدواژه