تغذیه در فصل بهار از نگاه طب سنتی
-
تغذیه در فصل بهار از نگاه طب سنتی
یک متخصص طب سنتی راهکار رفع عطسه بهاره از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.
به گزارش بهداشت نیوز، ناصر رضایی پور اظهار داشت: در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خونساز (مانند شیرینیها، آجیل، کیک و خامه زیاد)، پرهیز و مصرف انواع گوشت را تا اندازهای کم کرد.
معرفی غذاهای پاکسازی کننده خون در فصل بهاربه گفته وی در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آشهای ساده، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، آش شبدر و قرهقروت، و… بهعنوان بهترین و سبکترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده است.
این دستیار دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد ادامه داد: این غذاها انرژی پایه و ویتامین مورد نیاز بدن را تأمین میکنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.
مصرف این غذاها موجبپاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن میشود.رضایی پور عنوان کرد: از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش و جو نیز از سوی حکمای پزشکی پارسی توصیه شده است.
راهکار رفع عطسه بهاره از دیدگاه طب سنتیوی عنوان کرد: برای درمان عطسههای زیاد ناشی از حساسیت فصلی، میتوانید روزی ۲ بار، با روغن بنفشه درون حفرههای بینی و روی پیشانی خود را چرب کرد. همچنین لازم است مصرف انواع ادویه، غذاهای سرخکردنی و قهوه را در فصل بهار به حداقل برسانید.