این فلفل برای قلب بهترین است
فلفل دلمه ای گونه ی شیرین فلفل است و به همین دلیل در کشورهای اروپایی به فلفل شیرین شناخته می شود.
فلفل دلمه ای نوعی فلفل از خانواده سیبزمینیان که به رنگهای قرمز، زرد، سبز و نارنجی یافت میشود. از ویژگیهای آن این است که به تندی دیگر گونههای فلفل نیست.
فلفل دلمه ای در سلامت قلب نقش موثری ایفا می کند.
رنگ های شفاف فلفل دلمهای صرف نظر از سبز، زرد و یا قرمز بودن آن منبعی غنی از بهترین مواد مغزی میباشد ( رادیکال های آزاد اثر تخریبی بر روی سلول ها دارند).
رادیکال های آزاد بازیگران اصلی در جمع کردن کلسترول در رگ ها میباشند که باعث گرفتگی رگ ها و بیماری های قلبی، تخریب عصب و رگ ها در (بیماران دیابتی، کسانی که آبمروارید دارند و افرادی که دارای درد مفاصل، آرتروز و همچنین آسم میباشند) میشوند.
فلفل دلمهای با تشکیل این دو ماده میتواند بر روی رادیکال های آزاد تاثیر بگذارد و باعث کاهش ریسک ابتلاء به این بیماری ها شود.
کاهش ابتلا به بیماری قلبیفلفل دلمهای حاوی ویتامین B6 و فولیک اسید میباشد که در گرفتگی رگ ها و بیماری قلبی در افراد دیابتی تاثیر میگذارد. هر دوی این ویتامین ها که از خانواده ویتامین های B میباشند باعث کاهش هموسستئین میشوند. (مادهای که در فرایند بیوشیمی بهکار میرود) هموسستئین بالا باعث تخریب رگ های خونی، افزایش حمله قلبی و سکته میشود.با تهیه ویتامین هایی که هموسستئین را به مولکولهای مورد نیاز تبدیل میکنند فیبر موجود در فلفل دلمهای میتواند کلسترول را که عامل دیگری برای ابتلاء به حمله قلبی و سکته میباشد، کاهش میدهد.
فلفل قرمز یکی از اندک غذاهایی است که حاوی لیکوپن میباشند. لیکوپن کاروتنوئیدی است که مصرف آن رابطهای عکس با سرطان هایی نظیر، سرطان پروستات،مثانه و پانکراس دارد. تحقیقات نشان دادهاند افرادی که از غذاهایی با لیکوپن کمتر استفاده مینمایند بیشتر در معرض ابتلاء به سرطان میباشند.افرادی که نگران مبتلاء شدن به سرطان روده میباشند، فیبر موجود در فلفل دلمهای میتواند در کاهش عوامل مبتلاء شدن به سرطان روده کمک نماید.
سلامت شش هااگر شخصی هستید که سیگار میکشید و یا یکی از نزدیکان شما سیگار میکشد میتوانید از موادی که حاوی ویتامین A به مقدار فراوان میباشد، موادی مانند فلفل دلمهای، استفاده نمایید.
فلفل دلمهای، میتواند در مقابل بیماری آب مروارید،از چشم ها محافظت نماید که تحقیقات نشان دادهاند این عملکرد ممکن است بهدلیل وجود ویتامین C و بتاکاروتن موجود در فلفل دلمهای باشد.چگونه فلفل دلمهای را انتخاب کنیم و چگونه آنها را نگهداری نماییم. فلفلهایی را انتخاب کنید که رنگ پررنگی داشته باشد، سفت باشد و هیچ زدگی، ضربه و یا کبود شدگی نداشته باشند. ساقه آنها باید سبز و تازه باشد.
فلفل دلمهها باید نسبت به سایزشان سنگین تر باشند. فلفل دلمهای را باید نشسته در یخچال نگهداری کنید، در آن صورت برای یک هفته میتوان آن را نگهداری نمود.