زردچوبه بخورید تا آلزایمر نگیرید
مصرف زرد چوبه به طور منظم خواص متعددی دارد، چرا که این ادویه محبوب خواص انتی اکسیدانی و ضد سرطانی نیز دارد. اما شاید ندانید که زردچوبه مانع از زوال عقل و آلزایمر می شود.
به گزارش انتخاب، اغلب شرقی ها و اهالی خاورمیانه به خوبی با زردچوبه آشنایی دارند. زردچوبه ادویه ای محبوب است که اهالی این مناطق در اغلب غذاهای خود از آن استفاده می کنند اما آیا می دانید این ادویه محبوب چه ویژگی هایی دارد؟
زردچوبه تاثیری بی نظیر روی حافظه و توانایی استنتاج و تحلیل مسائل دارد تا جایی که با مصرف منظم زردچوبه می توانید به خوبی با آلزایمر مبارزه کنید. مصرف زردچوبه در بلندمدت می تواند اثراتی مثبت در بهبود کارایی مغز داشته باشد و حتی شادی آور و انگیزه بخش است.
بسیاری از افراد که در یک دوره زمانی معین زردچوبه مصرف کرده اند با کاهش علائم افسردگی و اضطراب و افزایش امید به زندگی مواجه شده اند.
با مصرف منظم زردچوبه می توانید بسیاری از مشکلات قلبی را نیز کترل کنید. مثل همه ادویه های دیگر زردچوبه یز در جوار حرارت طولانی آسیب می بیند. بنابراین زردچوبه را در ساعات پایانی پخت به غذا اضافه کنید یا حرارت زیر غذای خود را کم کنید.
افزون بر این ها می توانید در دمنوش های مختلف خود کمی زردچوبه اضافه کنید و به این شکل از خواص متعدد زردچوبه بهره مند شوید.