-
میوه ای برای کاهش خطر حمله قلبی
حمل 20, 1401 13:52تحقیقات جدید نشان میدهند مصرف نوعی میوه چرب میتواند خطر حمله قلبی را کاهش دهد.
-
خطر سکته در چه زمانی بیشتر است؟
اسد 15, 1399 18:33ضربان قلب و فشار خون هنگام صبح در پایینترین حد خود است، بنابراین بیشترین تعداد سکته در این بازه زمانی اتفاق میافتد.
-
نکاتی ساده و ضروری برای داشتن قلب سالم
ثور 10, 1399 15:40ده نکته را که از مبتلا شدن به بیماریهای قلبی جلوگیری میکند به صورت کوتاه و مفید برای شما جمعآوری کردهایم.
-
شایعترین علایم سکته حاد قلبی
میزان 16, 1398 11:03شایعترین علامت سکته حاد قلبی، احساس درد شدید در قفسه سینه است، این درد اغلب به گونهای است که بیمار تا به حال آن را تجربه نکرده است.
-
تفاوت درد قلب با سوزش سردل!
میزان 07, 1398 10:44درد قلب معمولا به واسطه فعالیت بدنی و استرس شکل می گیرد و شرایط با استراحت بهبود می یابد. سوزش سردل ارتباطی با فعالیت بدنی ندارد. در عوض، این شرایط معمولا با گوارش غذا مرتبط است.
-
ضررهایی که با خوردن نوشابه به خود میزنید!
میزان 03, 1398 16:34امروزه تقریبا می توان گفت که اغلب افراد نوشابه مصرف می کنند، اما اگر مضرات و عوارض جبران ناپذیر نوشابه را بدانند شاید از نوشیدن نوشابه پشیمان شوند!
-
یک ماه قبل از حملهی قلبی، بدن این علائم را نشان میدهد
میزان 01, 1398 16:20به راستی چرا خیلی از ما اصرار داریم سلامتیمان را نادیده بگیریم و با چیزهای بیارزش زندگیمان را به خطر بیندازیم. امروزه به راحتی از هر منبعی میتوانید اطلاعات مفیدی کسب کنید که زمانی به این سادگی در دسترس انسان نبود.
-
برای جلوگیری از سکته قلبی این معجون را مصرف کنید
میزان 01, 1398 13:25به طور متوسط حدود یک و نیم میلیون نفر فقط در ایالات متحده سالانه از حمله قلبی یا سکته رنج میبرند. روزانه نیز بیش از 2000 نفر به علت بیماریهای قلبی عروقی جان خود را از دست میدهند که به عبارتی میتوان گفت یک مرگ از هر سه مرگ!
-
آجیلی که احتمال مرگ بر اثر بیماری قلبی و عروقی را کاهش می دهد
سنبله 13, 1398 12:17بر طبق پژوهشهای محققان ایرانی مصرف آجیل شیرین دو بار در هفته تا ۱۷ درصد احتمال مرگ بر اثر بیمار یهای قلب و عروق را کاهش میدهد.
-
مهار سکته قلبی با مصرف یک حبه سیر
حوت 27, 1397 18:12براساس تحقیقات متعدد انجام شده، نقش موثر مصرف سیر در پیشگیری از سکته قلبی به اثبات رسیده و این سبزی با کنترل فشار خون و چربی خون، تاثیر زیادی در جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی دارد.