Pars Today
حساسیت فصلی که به آن تب یونجه هم میگویند، مشکل شایعی است که علائم شبیه سرماخوردگی ایجاد میکند.
یافتههای متخصصان نشان میدهد شاید علت اینکه برخی حساسیتها تا آخر عمر باقی میمانند به نوع خاصی از سلولهای ایمنی مرتبط باشد.
فصل بهار با افزایش آلرژی همراه است، اما با مصرف برخی مواد غذایی میتوان حساسیت بهاره را کاهش داد.
اگه در فصل بهار آلرژی دارید این چند ماده غذایی را نخورید.
طبق آزمایشهای انجام شده توسط برخی از متخصصان، مشخص شد که یکی از شربتهای ضد حساسیت به تکثیر ویروس کرونا در بدن کمک میکند.
یک متخصص پوست درباره ارتباط مشکلات پوستی با بیماری کرونا توضیح داد.
راههای معمول درمان حساسیت، تنها راههایی موقت برای جلوگیری از بروز آلرژیهای فصلی هستند.
شوک ناشی از حساسیت شدید یا «آنافیلاکسی» زمانی اتفاق میافتد که شخصی اقدام به مصرف مادهای کند که شدیدا به آن حساسیت دارد و یا به هر طریقی در معرض آنها قرار گیرد.