Pars Today
سردبیر شبکه خبری العالم گفت:رژیم صهیونیستی از زمان طوفان الاقصی تاکنون هزار و ۶۰۰ بار خبرنگاران و رسانههای خبری را هدف حمله قرار داده است.
سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل متحد و سایر سازمانهای بین المللی مستقر در ژنو گفت: دوم نوامبر، نقطه عطفی برای جلوگیری از خشونت ضد خبرنگاران است.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، بمباران محل اقامت خبرنگاران در جنوب شرق لبنان توسط رژیم صهیونیستی را نمونه دیگری از جنایت جنگی اسراییل دانست.
با شهادت یک خبرنگار دیگر، شمار شهدای خبرنگار و رسانه در باریکه غزه به یکصد و ۷۷ شهید افزایش یافت.
دفتر رسانهای دولت فلسطین در باریکه غزه از افزایش شمار شهدای خبرنگار به یکصد و ۶۹ نفر از آغاز جنگ غزه خبر داد.
دفتر اطلاع رسانی دولت غزه اعلام کرد: از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در باریکه غزه، بیش از 150 خبرنگار در این منطقه شهید شده اند.
در پی شهادت خبرنگار دیگری در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به باریکه غزه، تعداد شهدای رسانه در این منطقه به ۱۴۶ نفر افزایش یافت.
در روز جهانی آزادی مطبوعات، یونسکو به عنوان نهاد فرهنگی سازمان ملل متحد جایزه سال خود را تقدیم خبرنگاران غزه کرد.
عبدالله ناصر النعمه نماینده قطر در شورای حقوق بشر سازمان ملل با بیان اینکه نوار غزه شاهد بیشترین تعداد قربانیان در بین خبرنگاران در تاریخ جنگهای معاصر است بر ضرورت حمایت از خبرنگاران تاکید کرد.
شماری از قانونگذاران حزب دموکرات با ابرازاز نگرانی از وضعیت خبرنگاران در حملات اسراییل، در نامه ای از آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا خواستند برای حفاظت از امنیت رسانه ها و تضمین آزادی مطبوعات در غزه اقدامات موثری انجام دهد.