Pars Today
شرکت فایزر مدعی شد قرص جدید ضد کرونای ساخت این شرکت خطر مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان را ۹۰ درصد کاهش میدهد.
مدیرکل طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران گفت: ایران رتبه چهارم دنیا در تولید علم حوزه طب سنتی است.
رییس مرکز تحقیقات ویروسشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: براساس مطالعات انجام شده، کمبود ویتامین دی باعث افزایش وخامت حال بیماران مبتلا به کرونا میشود.
با توجه به تاثیر رژیم غذایی بر سیستم ایمنی بدن و شرایط کرونایی از مصرف برخی مواد غذایی در دوران این بیماری همه گیر باید پرهیز شود.
طبق تحقیقات صورت گرفته وجود یک ماده بالقوه در چای سبز میتواند ویروس کرونا را غیر فعال و در نهایت از تولید مثل آن جلوگیری کند.
دو پژوهشگر ایرانی، در جریان تحقیقات خود، موفق شدند علت دشواری درمان بیماری کرونا را در مبتلایان کشف کنند.
مطالعات جدید نشان میدهد که مصرف برخی از خوراکیها میتواند مانع از ابتلا به کرونای حاد و حتی مرگ شوند.
مرکز ویروس شناسی وکتور در نووسیبیرسک روسیه از تولید واکسن "اپی واک" کرونا به صورت استنشاقی خبر داد.
دانشمندان دانشگاه مریلند موفق شدند سمیترین پروتئین ویروس کرونا را شناسایی کرده و اثر مخرب این ویروس را در بدن تا حد قابل توجهی کاهش دهند.
همه گیری کرونا محققان را بر آن داشت تا در مورد چگونگی اتصال پروتئین اصلی این ویروس به سلولهای انسان در طی فرآیند ابتلا تحقیق کنند.