برخی از مواد غذایی به هیچ عنوان نباید با نوشابه مصرف شوند چراکه میتوانند شما را قربانی سوءهاضمه یا اختلالات درونی خطرناک کنند.
نتیجه یک پژوهش علمی جدید نشان میدهد که یکی از ادویههای رایج میتواند به حل مشکل سوءهاضمه بیماران کمک کند.
با توجه به نتایج یک مطالعه کوچک، زردچوبه، ممکن است به اندازه برخی از داروها برای درمان علائم سو هاضمه مؤثر باشد.
یک متخصص گوارش و بیماریهای داخلی با اشاره به اینکه نوشیدن چای داغ عامل بسیاری از سوءهاضمههاست، گفت: توصیه ما به افرادی که به خوردن چای عادت دارند این است که چای را به صورت کمرنگ مصرف کنند.