تداوم سیاست نژاد پرستانه آل خلیفه در بحرین
نیروهای آل خلیفه با حمله به منزل "سیدمجید مشعل" رئیس شورای علمای بحرین، وی را به اتهام تحریک افکار عمومی و حمایت از شیخ عیسی قاسم روحانی ارشد این کشور بازداشت و زندانی کرد .
رژیم پادشاهی بحرین بی اعتنا به هشدارهای بین المللی درباره بازداشت، محاکمه و سرکوب مخالفان سیاسی این رژیم ، یکی دیگر از فعالان سیاسی - مذهبی این کشور را بازداشت کرد. درحالی که لغو تابعیت و آغاز محاکمه دهها فعال سیاسی ازجمله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین ، با اعتراض گسترده داخلی و بین المللی روبرو شده است ، منابع خبری روز شنبه از بازداشت "مجید مشعل"، رئیس شورای علمای این کشور توسط نیروهای آل خلیفه خبر دادند.
نیروهای آل خلیفه روز جمعه با حمله به منزل "سیدمجید مشعل" رئیس شورای علمای بحرین، وی را به اتهام تحریک افکار عمومی و حمایت از شیخ عیسی قاسم روحانی ارشد این کشور بازداشت و زندانی کرد .
مشعل پس از صدور حکم لغو تابعیت عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین از سوی دستگاه قضایی این کشور در یکماه و نیم پیش ، بارها ضمن اعتراض به سیاست های سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه ، درباره عواقب تداوم سیاست های نژادپرستانه رژیم هشدار داده بود .
بازداشت این فعال سیاسی مذهبی بحرین ، نه تنها در داخل بلکه از سوی کشورها و نهادهای مختلف حتی حامیان رژیم آل خلیفه یعنی آمریکا، انگلیس و سازمان ملل هم محکوم شده است. اقدام آل خلیفه در سلب تابعیت مخالفان در بحرین درحالی ادامه دارد که در اعلامیه جهانی حقوق بشر تصریح شده است همه افراد از حق داشتن تابعیت برخوردارند و هیچکس نباید از حق تابعیت محروم شود .
تداوم بازداشت و لغو تابعیت فعالان سیاسی در بحرین در شرایطی روی می دهد که دادگاه رژیم آل خلیفه به تازگی حکم نهایی انحلال جمعیت اسلامی الوفاق ملی بحرین، بزرگترین جمعیت مخالف این کشور را صادر کرد . این اقدام ، اعتراض مردم بحرین و سایر کشورها و نهادهای بین المللی مدافع حقوق بشر را برانگیخته است.
رژیم حاکم بر بحرین با استفاده از حربه ها و ابزار مختلف می کوشد ضمن مهار قیام مردمی، مخالفان را ازصحنه سیاسی و اجتماعی این کشور حذف کند . سیاست نژاد پرستانه بازداشت و لغو تابعیت بحرینی مخالفان ، در این چارچوب ارزیابی می شود.
قدرت در این کشور تنها در اختیار خاندان آل خلیفه است و مسئولیت همه دستگاه ها و کابینه در اختیار نزدیکان پادشاه ازجمله صدر اعظم است . بحرین از زمان استقلال در اوایل دهه 1970 میلادی تاکنون تنها یک صدر اعظم داشته و او کسی جز "خلیفة بن سلمان آلخلیفة" برادر پادشاه سابق بحرین و عموی پادشاه کنونی بحرین نیست.
صدر اعظم بحرین را آن گونه که در قانون اساسی این کشور آمده ، باید رئیس حکومت برشمرد و باز بر اساس قانون اساسی ، وی مستقیما توسط پادشاه بحرین انتخاب می شود و پارلمان اجازه دخالت در انتخاب یا عزل و برکناری وی را ندارد.