واکنشهای بینالمللی به حمله هوایی رژیم صهیونیستی علیه رفح
حملات هوایی جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی رفح با واکنشهای بینالمللی همراه شد.
جنگندههای رژیم صهیونیستی بامداد دوشنبه منازل مسکونی در نزدیکی مقر هلال احمر فلسطین در مرکز شهر رفح را هدف قرار دادند و تاکنون بیش از یکصد فلسطینی شهید و بیش از ۲۳۰ نفر نیز زخمی شدهاند.
منابع خبری اعلام کردند که آمار شهدا و زخمیهای این حمله همچنان در حال افزایش است.
به گزارش رادیو دری؛ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حملات هوایی جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی رفح را محکوم کرد.
ناصر کنعانی با اشاره به میزبانی رفح از بیش از یک میلیون آواره فلسطینی هشدار داد که اقدام رژیم صهیونیستی در تجاوز به رفح و تهدید به حمله زمینی به این منطقه میتواند موجب وقوع فاجعهای انسانی و جنایت جنگی دیگری علیه ملت بی دفاع فلسطین شود.
وی تاکید کرد: چنین قصد و اقدامی نه تنها مغایر و برهم زننده مذاکرات جاری در موضوع آتشبس است، بلکه اقدامی مغایر با قرار موقت صادره از سوی دیوان بینالمللی دادگستری و مصداق نیات خبیثانه صهیونیستها در نقض مکرر همه هنجارهای حقوقی بینالمللی به منظور بیاعتبار ساختن آنهاست.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران افزود: اکنون زمان آن رسیده که اگر آمریکا و دیگر همپیمانان غربی صهیونیستها در ابراز نگرانیهای خود نسبت به امنیت و ثبات منطقه صادق هستند، نسبت به مهار رفتار جنون آمیز مقامات رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع فلسطین بطور فوری اقدام کنند.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه با انتقاد شدید از کشتارهای رژیم صهیونیستی در نوار غزه گفت: سیاست قتل عامی که کابینه نتانیاهو در پیش گرفته، شبیه هیتلر است که هر روز از خطوط قرمز جدیدی عبور میکند.
رئیس جمهور ترکیه اضافه کرد:کشورهای پیشرفته به جای متوقف کردن قتل عامها در حال پشتیبانی از اسرائیل هستند.
جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز با ابراز نگرانی شدید از وخامت اوضاع در شهر رفح، درباره عواقب خطرناک حمله رژیم صهیونیستی به این منطقه هشدار داد.
ولکر ترک کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، هم اعلام کرد، حمله تمام عیار احتمالی به رفح منطقه ای که حدود ۱.۵ میلیون فلسطینی در نزدیکی مرزهای مصر در آن پناه گرفته و جایی برای فرار ندارند، وحشتناک است.
ترک در بیانیهای اعلام کرد که حمله نیروهای رژیم صهیونیستی به رفح احتمالاً منجر به کشته و زخمی شدن تعداد بسیار زیادی از غیرنظامیان، اغلب کودکان و زنان خواهد شد.
وی هشدار داد: فراتر از درد و رنج بمبها و گلولهها، این تهاجم به رفح ممکن است به معنای پایان دادن به کمکهای بشردوستانه ناچیزی باشد که وارد غزه می شود و این امر پیامدهای بزرگی برای تمام غزه خواهد داشت.
مارک روته نخست وزیر هلند نیز روز دوشنبه در سخنانی درباره هرگونه عملیات نظامی در رفح در جنوب نوار غزه هشدار داد.
وی در سخنانی گفت: «عملیات نظامی گسترده در رفح پیامدهای انسانی فاجعهآمیزی به همراه خواهد داشت».
نخست وزیر هلند در ادامه اضافه کرد: «اسرائیل باید اجازه ورود کمکهای بشردوستانه بیشتر و با سرعت زیادتری را به غزه بدهد».
کارولین گنز وزیر توسعه همکاری بلژیک هم در سخنانی تاکید کرد که هیچ جایگزینی برای آنروا در غزه وجود نداشته و باید حمایت از غیرنظامیان در نوار غزه در اولویت قرار داشته باشد.
وی در ادامه سخنانش تاکید کرد: باید خشونت شدید در غزه متوقف شده و هرگونه حمله بیشتر در باریکه غزه به کشته و مجروح شدن افراد بیشتری منجر خواهد شد.
واکنشهای بینالمللی به حمله هوایی رژیم صهیونیستی علیه رفح در حالی است که متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه حاضر به پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد توقف کمک های آمریکا به اسرائیل و مسئول دانستن این رژیم در صورت حمله همه جانبه به رفح نشد.
میلرهمچنین در حمایت از حملات رژیم جنایتکار رژیم صهیونیستی ادعا کرد که حملات هوایی اسرائیل در رفح آغاز یک حمله تمام عیار نیست و آمریکا از عملیات نظامی در منطقه ای که حدود ۱.۵ میلیون فلسطینی در آن حضور دارند، حمایت نخواهد کرد.