Pars Today
محققان یک شرکت دانشبنیان ایرانی برای پیشگیری از بیماری آلزایمر، مکملهای دارویی و برای ترمیم زخمهای پوستی، کرمهای شخصیسازی شده تولید کردند.
اصلاح رژیم غذایی با افزودن غذاهای مناسب برای مغز به طور طبیعی میتواند به جلوگیری از کوچک شدن سلولهای مغز کمک کند.
پژوهشگران دانشگاه بوستون یک مدل هوش مصنوعی ساختهاند که با تحلیل الگوهای گفتاری در افراد دچار اختلال شناختی خفیف، احتمال ابتلای آنها به آلزایمر را در شش سال آینده با دقت بالا پیشبینی میکند.
تحقیقات انجام شده در دانشگاه تگزاس آمریکا ارتباط دیابت نوع ۲ با بیماری آلزایمر را تایید می کند.
براساس مطالعات، آلزایمر میتواند از طریق سلولهای بنیادی خارج از سیستم عصبی مرکزی بدن ایجاد شود.
براساس آن چه مجله نقد غذا و علوم تغذیه منتشر کرده است، زردچوبه علائم بیماریهای اضطرابی و افسردگی را کاهش میدهد.
محققان می گویند: تجمع جرم و رسوبات روی دندان ها محیط مناسبی برای رشد و گسترش باکتریها ایجاد میکند که افزون بر به بیماری های دهان و دندان، میتواند بر مغز هم تاثیر بگذارد.
محققان با بررسی عادات غذایی افراد مبتلا به آلزایمر، ارتباطی بین این بیماری و مصرف غذاهای فرآوریشده یافتهاند.
زوال عقل، بیماری است که توانایی عملکرد صحیح را از فرد میگیرد و علت اصلی زوال عقل، بیماری آلزایمر است که ۶۰ تا ۷۰ درصد از کل موارد را تشکیل میدهد.
نتایج نشان میدهد که مصرف مولتی ویتامینها میتواند به جلوگیری از از دست دادن حافظه و زوال شناختی آهسته در میان سالمندان کمک کند.