Pars Today
فلفل خواص متعددی برای سلامت بدن دارد. البته مصرف مداوم و زیاد فلفل تند توصیه نمیشود، اما گنجاندن دیگر انواع فلفل در رژیم غذایی جزء توصیههای تغذیه سالم است. در این مطلب با ۸ خاصیت عادت به خوردن این ماده غذایی آشنا میشوید.
یک کارشناسارشد گیاهپزشکی گفت: روغن بادام شیرین با روغن بادام تلخ تفاوت داشته و هرکدام خواص خاص خود را دارد.
انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلیفنولها و اسید فنولیک است.
پیاز از خانواده سبزیجات با مزاجی گرم و خشک است و خوردن پیازهای کوچک به دلیل داشتن نیترات کمتر و نزدیک بودن به پیازهای ارگانیک توصیه میشود.
گیاه بومادران از زمان های بسیار قدیم به واسطه خواص درمانی اش از شهرت و اعتبار بالایی برخوردار بوده است. چینیان باستان شاخه های بومادران را در هنگام پیشگویی در اطراف می پراکندند و به آن عنوان لقب "ساقه پیشگو" داده اند.
دانههای شاهدانه دارای خواص تغذیهای فراوان و منبع خوبی از اسیدهای چرب ضروری است.
انار میوهای است که خواص بی شماری از جمله آب کردن چربیهای بدن را به آن نسبت داده اند.
یک متخصص تغذیه گفت: موز به دلیل برخورداری از عنصر پتاسیم، خواص فراوانی برای بدن دارد و میتوان برای تنظیم ضربان قلب از این میوه استفاده کرد.
شیره انگور یکی از خوراکی بسیار مفید و پرخاصیت است.
مویز، انگور خشک شده است که برخلاف سایر میوههای خشک شده، طی پروسهی خشک کردن هیچ قندی به آن افزوده نمیشود. مویز سرشار از فیبر، پتاسیم، آهن و سایر مواد مغذی است، اما چربی اشباع و کلسترول ندارد. ضمنا مویز، بدون گلوتن است.