Galeria

 • Raisi: Mësimi i ndërtuesve të ardhshëm të vendit varet nga duart e afta të drejtuesve dhe mësuesve

  Raisi: Mësimi i ndërtuesve të ardhshëm të vendit varet nga duart e afta të drejtuesve dhe mësuesve

  Shtator 23, 2023 10:46

  Presidenti i Republikës Islamike të Iranit uroi studentët për fillimin e vitit akademik dhe tha: Mësimi i ndërtuesve të ardhshëm të vendit, fuqisë punëtore dhe ndërtimi i identitetit të tyre, është në duart e aftë të drejtuesve dhe mësuesve.

 • Jemeni vendi më i ndoturi në botë për nga 'ndotja' me eksplozivët

  Jemeni vendi më i ndoturi në botë për nga 'ndotja' me eksplozivët

  Shtator 20, 2023 13:41

  Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq (KNKK) thotë se Jemeni ka një nga nivelet më të larta në botë të ndotjes me mina tokësore dhe eksplozivë të tjerë vdekjeprurës.