• Miliona myslimanë mblidhen në Qerbela në Ditën e Arbainit

  Miliona myslimanë mblidhen në Qerbela në Ditën e Arbainit

  Shtator 06, 2023 21:10

  Miliona myslimanë nga e gjithë bota kanë shkuar në pelegrinazhin e Arbainit drejt Qerbelasë së Irakut, për të marrë pjesë në ceremoninë e zisë së nipit të Profetit Muhamed (s.a.v.s).

 • Lideri Suprem u drejtohet studentëve: Jetoni si Huseini dhe ndiqni hapat e tij

  Lideri Suprem u drejtohet studentëve: Jetoni si Huseini dhe ndiqni hapat e tij

  Shtator 06, 2023 21:09

  Lideri Suprem i Revolucionit Islamik Ajetollah Khamenei i ka këshilluar të rinjtë iranianë që të qëndrojnë në rrugën e Imam Huseinit (a.s), Imami i tretë i myslimanëve shiitë, dhe të mos devijohen nga "tërheqjet satanike".

 • Ministri i Jashtëm i Iranit shprehu mirënjohjen për organizimin e marshit të Arbainit

  Ministri i Jashtëm i Iranit shprehu mirënjohjen për organizimin e marshit të Arbainit

  Shtator 06, 2023 11:56

  Ministri i Jashtëm i Iranit vlerësoi ndihmën, pritjen e ngrohtë dhe mikpritjen e qeverisë dhe popullit irakian në organizimin e marshit madhështor të Arbainit.

 • Fillon marshi i Arbainit të banorëve të Teheranit

  Fillon marshi i Arbainit të banorëve të Teheranit

  Shtator 06, 2023 11:56

  Sot ka nisur ceremonia e marshit të Arbainit të banorëve të Teheranit.

 • Mesazhet politike të marshit të Arbainit të imam Huseinit(as)

  Mesazhet politike të marshit të Arbainit të imam Huseinit(as)

  Shtator 06, 2023 11:56

  Prej disa vitesh, marshi i Arbainit të imam Huseinit është mbajtur në një formë të re dhe më madhështore se në të gjitha epokat.

 • Irani Islamik zhytet në zi në Arbainin e Imam Huseinit (a.s)

  Irani Islamik zhytet në zi në Arbainin e Imam Huseinit (a.s)

  Shtator 05, 2023 21:12

  Irani Islamik është zhytur në zi në Arbainin  Huseinian, ditën e 40-të të martirizimit të Imam Huseinit (a.s) dhe shokëve të tij besnikë.

 • Mbretërit e marshit në këmbë (3) Ismail Estenzil 47 vjeçar nga Gjermania

  Mbretërit e marshit në këmbë (3) Ismail Estenzil 47 vjeçar nga Gjermania

  Shtator 05, 2023 21:08

  Në këtë edicion do të njihemi me Ismail Estenzil, 47 vjeçar nga Gjermania dhe për rolin e Imam Husejnit (a.s.) në vendimin e Ismailit për të pranuar fenë Islame.