جدی 19, 1395 13:19 Asia/Kabul
  • سرکنسول افغانستان در مشهد:شناسنامه افغانستان برای صدور پاسپورت الکترونیکی الزامی است

سرکنسول افغانستان در مشهد از اتباع افغانستانی خواست برای اینکه در صدور پاسپورت‌های الکترونیکی با مشکل مواجه نشوند شناسنامه تابعیت افغانستانی خود را همراه داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس،«سید نورالله راغی» سرکنسول افغانستان در مشهد مقدس درباره زمان صدور پاسپورت‌های الکترونیکی اتباع افغانستان در ایران که قرار بود از اول سال میلادی (12 جدی) آغاز شود، اظهارداشت: هنوز تاریخ دقیقی را برای آغاز این کار مشخص نکرده‌ایم، اما مدت زیادی طول نخواهد کشید و این طرح به زودی اجرایی خواهد شد.

سید نورالله راغی با بیان اینکه برای صدور پاسپورت‌های الکترونیکی به یک سری امکانات زیربنایی احتیاج داشتیم، تصریح کرد: کارهای اساسی صورت گرفته و دستگاه های مورد نیاز هم بزودی نصب خواهند شد.

سرکنسول افغانستان در مشهد همچنین از اتباع افغانستانی خواست برای اینکه در صدور پاسپورت‌های الکترونیکی با مشکل مواجه نشوند، حتما شناسنامه افغانستان را از طریق مراجعه به افغانستان و یا سفارت و کنسولگری‌های آن در ایران درخواست کنند و مهاجرینی که توانایی حضور در داخل افغانستان و تهیه شناسنامه تأیید شده را دارند می‌توانند در اولین فرصت برای دریافت پاسپورت الکترونیکی اقدام کنند.

وی در گفت‌و گو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: مهاجرینی هم که توانایی مسافرت به داخل افغانستان را ندارند باید به طور غیابی از طریق بخش حقوقی کنسولگری اقدام کنند.

وی درباره سفر «محمد محقق» معاون رئیس اجرائیه دولت افغانستان به تهران گفت: هر زمان هماهنگی‌های لازم بین 2 کشور نهایی شود وی به ایران سفر می‌کند و با مسئولان ایرانی درباره مسائل مختلف مانند صدور گذرنامه‌های الکترونیکی و اقامت‌های آن دسته از اتباع افغانستانی که تمدید نشده به گفت‌و‌گو خواهد نشست.

راغی ارتباط‌های دیپلماتیک و فرهنگی دو کشور را رو به رشد خواند و با اشاره به برگزاری جشنواره شعر جلال آل احمد تصریح کرد: ایران و افغانستان جزو یک حوزه تمدنی هستند و اشتراکات تاریخی و فرهنگی زیادی دارند لذا برگزاری همایش‌های مشترک موجب تقویت روابط اقتصادی و سیاسی نیز خواهد شد.

سرکنسول افغانستان در مشهد مقدس در پایان انتخاب «محمد کاظم کاظمی» شاعر برجسته افغانستانی به عنوان دبیر علمی و فرهنگی جشنواره فجر را مصداق حرکت به سوی ارزش‌های مشترک زبان، تاریخ و فرهنگ، دانست و آن را گامی ارزنده و مفید برای دو کشور خواند.

کلیدواژه