رسانه ها برای معرفی آموزه های قرآنی به دنیا تلاش کنند
(last modified Sat, 08 Mar 2025 12:25:30 GMT )
حوت 18, 1403 16:55 Asia/Kabul

معاون استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: رسانه ها برای ورود آموزه های قرآنی به تمام عرصه های زندگی مردم و معرفی آن ها به دنیا تلاش کنند.

امیرالله شمقدری معاون امنیتی- انتظامی والی خراسان رضوی در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم و عترت مشهد مقدس به خبرنگار رادیو دری گفت: فعالان حوزه بین‌الملل باید به مسائل دنیای امروز که رسانه‌ها می‌توانند به آن ها بپردازند، توجه کنند، مبانی این مسائل در قرآن کریم وجود دارد، قرآن به عنوان یک کتاب جامع در حوزه‌های مختلف از جمله سبک زندگی، مقاومت، خانواده، روان‌شناسی، مدیریت و معنویت مطالب فراوانی دارد که ضروری است این مطالب وارد عرصه زندگی مردم  و به دنیا معرفی شود.

وی با اشاره به بازدیدش از هجدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد مقدس عنوان کرد:  نمایشگاه سال به سال باید به سمت خلاقیت و نوآوری پیش برود.  

این مقام خراسان رضوی ادامه داد: امروزه اگر قرآن کریم مورد تهاجم قرار می‌گیرد، دلیل آن این است که گفتمانی در قرآن وجود دارد که برای همه زمان‌ها و سرزمین‌ها پیام دارد. این گفتمان باید به درستی شناسایی و متناسب با مخاطب محلی، ملی و بین‌المللی به دنیای امروز ارائه شود. چنین فعالیتی می‌تواند یکی از دستاوردهای مهم رادیو دری هم باشد.

شمقدری در خصوص وظیفه رسانه‌ها در دنیای امروز افزود: ما باید برای وحدت و انسجام اسلامی، دشمن‌شناسی و باطل کردن عملیات روانی رسانه‌های معاند بین‌المللی تلاش کنیم. این وظیفه همه رسانه‌ها است که با بهره‌گیری از آیات قرآن، مفهوم مقاومت و تبیین بصیرت را برای مخاطبان خود به نمایش بگذارند.

معاون امنیتی- انتظامی استانداری خراسان رضوی در ادامه صحبت‌های خود به روابط ایران و افغانستان اشاره کرد و گفت: ما 46 سال از مهاجرین افغانستانی پذیرایی کرده‌ایم و همچنان این مهم را با افتخار ادامه می‌دهیم. افغانستان کشوری دوست و همسایه است که ظرفیت‌های بسیاری دارد، اما این ظرفیت‌ها باید به‌درستی ساماندهی شوند، این ساماندهی تنها از طریق نخبگان افغانستانی میسر خواهد شد.

شمقدری همچنین درباره‌ عملیات روانی دشمن و تلاش‌ها برای ترویج افغان‌ستیزی و ایران‌هراسی افزود: امروز دشمن تلاش می کند با عملیات روانی موضوعات افغان‌ستیزی و ایران‌هراسی را در  ترویج کند، ما باید مراقب باشیم و رسانه‌هایی که در حوزه افغانستان کار می کنند به این موضوع توجه کنند، تشکل‌ها و فرهیختگان افغانستانی هم نسبت به این مسائل هوشیار باشند.

وی همچنان خاطرنشان کرد: ظرفیت کارگری، نخبگانی و اقتصادی افغانستانی‌ها بسیار ارزشمند است و با همکاری هم و با توجه به پیشینه فرهنگی، دینی و زبانی مشترک باید این مسائل را حل کنیم و ساماندهی را به شیوه‌ای ممتاز انجام دهیم. ساماندهی این ظرفیت‌ها از اولویت‌های جدی استانداری در فصل نوین مدیریت استان خواهد بود.