آئین ورودی نودانشجویان بینالمللی دانشگاه فردوسی مشهد
دکتر کیانوش سوزنچی مدیرکل دانشجویان بینالمللی ایران، روز پنجشنبه 1 قوس در آئین ورودی نودانشجویان بینالمللی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: تلاش میکنیم تا دانشجویان در مدت تحصیل خود کمترین مراجعه اداری را داشته و شرایط تحصیلی و زندگی مناسبی را تجربه کنند.
به گزارش غزل حسین زاده خبرنگار رادیو دری، دکتر کیانوش سوزنچی، با اشاره به تاریخچه طولانی جذب دانشجویان بینالمللی در دانشگاههای ایران گفت: .قدمت جذب دانشجویان بینالمللی به بیش از 50 سال میرسد و پس از دوران کرونا و استفاده از ظرفیتهای آموزش مجازی، میزان جذب این دانشجویان افزایش یافته است. در سال 1400، شاهد بیشترین تعداد دانشجویان بینالمللی در دانشگاههای ایران بودیم.
سوزنچی افزود: "در ارائه خدمات دانشگاهی، هیچ تفاوتی بین دانشجویان داخلی و خارجی وجود ندارد و همه خدمات به صورت یکسان به دانشجویان ارائه میشود."
دکتر مسعود میرزایی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد هم گفت: "دانشگاه فردوسی مشهد، دومین دانشگاه جامع کشور است و همواره جزو ده دانشگاه برتر ایران بوده است."
وی افزود: امیدوارم دانشجویان بینالمللی این دانشگاه، در پیشرفت علم و فناوری در کشورهای خود و همچنین ایران مؤثر باشند و از امکانات دانشگاه برای رشد و پیشرفت خود بهرهمند شوند.
دکتر احمدشاه فرهت، پزشک افغانستانی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دیگر سخنران این مراسم بود.
شایان ذکر است که دانشگاه فردوسی مشهد یکی از دانشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران است که از کشورهای مختلفی مانند افغانستان، عراق، اندونزی، پاکستان، تاجیکستان، سوریه، عمان، فلسطین و دیگر کشورها دانشجو پذیرش میکند. این دانشگاه در حال حاضر حدود 1700 دانشجوی بینالمللی دارد که نزدیک به 590 تا 600 نفر از آنان دانشجویان افغانستانی هستند.
دانشگاه فردوسی مشهد برای ارتقای سطح علمی دانشگاه ننگرهار اعلام آمادگی کرد